«
»

Voornemens

Geplaatst op dinsdag 3 januari 2012 | 14 Reacties

Na 8 jaar bloggen zou ik het eigenlijk al moeten weten… januari de maand waarin bloggers hun voornemens delen… nu heb ik ze eigenlijk nooit… maar wilde ik een paar dingen in gaan voeren op mijn blog, vanaf 1 januari… en kan ik gelijk al vertellen dat ik mezelf moet teleurstellen… want ik heb nog niet veel gedaan hier… misschien is dat wel de reden waarom ik normaal geen voornemens maak… vaak komt er namelijk helemaal niets van, en waarom zou je wachten met goede dingen doen, tot het nieuwe jaar… je kan namelijk op elke gewenst moment aan je voornemen beginnen… kortom: heb jij een voornemen dit jaar? en mag ik je dan gelijk vragen of  dit dezelfde is als het voorgaande jaar?..

Reacties

14 Reacties to “Voornemens”

 1. Steven Gort
  januari 3rd, 2012 @ 19:33

  Iedere dag een blog. That’s all.
  Het allereerste voornemen in mijn leven trouwens.

 2. Caroline
  januari 3rd, 2012 @ 19:36

  Vorig jaar had ik echte voornemens. Ook heel bewust om iets te veranderen in mijn leven. Dit jaar heb ik ze in mindere mate omdat ik nu afhankelijk ben van dingen die ik zelf niet in de hand heb, zoals werk en huis.

  Liefs

 3. Aline
  januari 3rd, 2012 @ 19:37

  @Steven iedere dag een blog heb ik bijna 3 jaar lang gedaan, en dat kwam uiteindelijk neer op iedere dag ongeveer zo’n 6 logjes per dag… daar ben ik september 2009 mee gestopt… ik blog nu wanneer ik zin heb… Wink

 4. Aline
  januari 3rd, 2012 @ 19:39

  @Caroline ik hoop voor jou dat je een leuke plek mag vinden om te gaan wonen, en dat je een geweldige nieuwe baan gaat vinden… bewust veranderen kan op elk moment… Wink

 5. minoesjka
  januari 3rd, 2012 @ 19:40

  Mijn voornemen? Om niets voor te nemen, want bij mij gaat het net als bij jou ……. ik stel mezelf dan meestal gelijk weer teleur door het niet vol te houden ….. Ik weet wel hoe dat komt hoor, ik doe het om het te doen en niet omdat ik het echt wil!!

 6. Aline
  januari 3rd, 2012 @ 19:43

  @Minoesjka ik hou me voor dat ik op elk gewenst moment datgene kan doen wat ik wil… en dat ik het ook kan uitstellen… en inderdaad een hoop maken voornemens om het doen… ben ik helemaal met je eens…

 7. Min
  januari 3rd, 2012 @ 19:50

  Nou, mijn voornemen is een boek te publiceren.
  En dit keer ga ik actie ondernemen, want vorig jaar flinke stappen gezet..

 8. Aline
  januari 3rd, 2012 @ 22:06

  @Min dat klinkt super… zover ben ik nog niet, al ben ik al jaren aan het denken over een onderwerp voor een boek… en een genre, kan me eigen er nog in vinden… ik zou zeggen succes, enne je eerste boek is bij deze verkocht… Wink

 9. Robert!
  januari 4th, 2012 @ 10:22
 10. Aline
  januari 4th, 2012 @ 10:33

  @Robert! dat zijn er nogal wat… Wink

 11. Billy
  januari 4th, 2012 @ 17:29

  ik maak nooit voornemens, gewoon verder blijven genieten van het leven (zolang dat nog kan in deze crisistijden… Wink )

 12. Aline
  januari 4th, 2012 @ 20:13

  @Billy lekker blijven genieten klinkt als een strakplan… Wink

 13. pieterbie
  januari 6th, 2012 @ 00:11

  Ben daar mee gestopt, eerlijke gezegt.
  Mijn voornemens overleven januari toch niet.

 14. Aline
  januari 6th, 2012 @ 00:47

  @Pieterbie mijn voornemens halen januari niet eens… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.