«
»

Onze Suffie

Geplaatst op dinsdag 10 januari 2012 | 2 Reacties

onze kater Suffie © foto  Aline

Vandaag had onze jongste kat, de kater genaamd Suffie een afspraak… er kwam namelijk om 16.30 uur een mevrouw van de dierenwinkel bij hem op bezoek… zij had gister de nagels van onze konijnen geknipt, en moet zeggen dat ze daar de tijd voor genomen heeft, en dat zeer vakkundig deed… en bij toeval kregen we het ook over de katten en zei ze dat ze van één van haar binnen katten soms de nagels knipt… zo vroegen we of ze dat ook bij onze Suffie kon doen, die blijft namelijk vaak hangen en haken (ziet er wel komisch uit maar is niet zo handig), want die gebruikt de krabpaal te weinig… en toen bleek dat ze daarvoor gewoon bij je thuis langskomen, zodat de kat zich op zijn gemak voelt… en moet zeggen dat Suffie zich goed en netjes, als een echte heer, gedragen heeft… en hij heeft nu de hele mooie, minder scherpe voorpoten, wat voor onze kleding, bank en huid een verademing is…

Reacties

2 Reacties to “Onze Suffie”

 1. Erika
  januari 11th, 2012 @ 11:18

  hoi hoi

  dat is handig dat ze langskomen scheeld idd een hoop haken dan fijn hoor.
  groetjes en nog de beste wensen.
  Erika.

 2. Aline
  januari 11th, 2012 @ 11:21

  @Erika, ja dat is een nette service, en ze rekenen er niets meer voor, dus helemaal top, en de kater blijft inderdaad minder haken… dus dat gaat wat kleding en krassen schelen…

  Bedankt jij ook nog de beste wensen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.