«
»

Nieuwe categorie: Photo Monday

Geplaatst op maandag 30 januari 2012 | Geen reacties

Afgelopen woensdag maakte ik al bekend dat ik bezig ben met een nieuwe wekelijkse schrijfopdracht voor de maandag… en bij deze stel ik jullie voor aan deze opdracht Photo Monday… het is niet onbekend want het is al een paar keer eerder gedaan, maar helaas bestaan de blogs die dit deden niet meer, we gaan namelijk schrijven aan de hand van een aantal foto’s en in dit geval zullen het altijd zwart-wit foto’s zijn… dit om de verbeelding meer te prikkelen, en niet door kleur je gedachten te laten lijden… het zijn foto’s die ik zelf gemaakt heb, en stel ze voor deze opdracht ter beschikking… dus droom lekker weg, en schrijf een verhaal aan de hand van wat je ziet… uiteraard mag je de foto-collage van de opdracht bij je verhaal plaatsen… en zo als jullie van mij gewend zijn er spelregels, deze volgen in een volgend logje… iedereen is welkom om mee te schrijven, en reclame maken met het logo? graag, de meer zielen de meer vreugd… hoop iedereen volgende week maandag te zien bij de aftrap van deze nieuwe schrijfopdracht…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.