«
»

Interview met Power Unlimited

Geplaatst op woensdag 18 januari 2012 | 2 Reacties


Anderhalve week geleden kregen we een e-mail binnen van Jurjen, één van de freelancers die bij Power Unlimited werkt… hij heeft elke maand een interview met een klein bedrijf in de Benelux, in de categorie “Op bezoek bij…” en vanmiddag om 13.00 uur belde hij aan, precies zoals we afgesproken hadden… het half uurtje even babbelen en dan overgaan naar het interview, werd eigenlijk gelijk beginnen met het gesprek… en dat duurde anderhalf uur… wat betekent dat in het volgende nummer (nummer 219 of 220) het verslag en foto’s van zojuist komt te staan…

Nu is het leuke dat in de vorige nummers 216 en 217 twee van onze spellen aangehaald zijn… en dat was ook één van de redenen dat Jurjen besloot om eens een kijkje te gaan nemen bij het bedrijf achter deze games… waarbij hij kennelijk nogal onder de indruk was van de hoeveelheid games die Pascal op de markt heeft gebracht…

Wordt vervolgd, in afwachting van het nummer waar we in staan…

Reacties

2 Reacties to “Interview met Power Unlimited”

  1. HansDeZwans
    januari 18th, 2012 @ 21:07

    Ga je dat interview ook publiceren?

  2. Aline
    januari 18th, 2012 @ 21:13

    @Hans ik ga zeker een foto maken, en wat laten zien… we zijn behoorlijk benieuwd wat hij ervan gemaakt heeft…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.