«
»

Fotoclub FWG Modelgroep 005

Geplaatst op woensdag 25 januari 2012 | Geen reacties

Woensdagavond, vier van ons (fotografen) zijn aan de slag gegaan met één van de nieuwe modellen… waarbij we allemaal een paar foto’s hebben gemaakt, waarna een ander aan de beurt was… van de week had ik van die mooie maskers met veren gekocht bij de Big Bazar… en toeval bestaat niet, ze had toevallig kleding aan die heel goed bij één van de maskers paste… nadat alle vier de fotografen gezamenlijk zo’n 30 foto’s gemaakt hadden… hebben we de opstelling gewijzigd en een andere achtergrond genomen… ondertussen had het model de tijd om andere kleding aan te doen… en daarna konden dezelfde vier fotografen wederom aan de slag om nog eens gezamenlijk 30 foto’s van haar te maken… ik was één van de vier fotografen en we hebben veel geleerd, en aanwijzingen gekregen… er is ook gelet op de manier waarop wij als fotograaf bezig waren (door de andere drie fotografen die aanwezig waren)… en daar zaten voor mij wel wat verbeter punten in… heb nog steeds wat moeite om aan een model aan te geven wat ik van haar wil, ik moet beter communiceren… maar het is een leerproces, en het gaat vast goed komen…


© foto Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.