«
»

Fotoclub FWG Den Helder 73

Geplaatst op donderdag 26 januari 2012 | 4 Reacties

Vanavond voor de derde avond deze week naar het clubgebouw van de fotoclub gereden, zit maar een straat verderop, en kan het lopend af als het moet… maar ik had aardig wat spullen bij me dus toch de fiets maar gepakt… zeven gasten op bezoek van twee verschillende fotoclubs, en er waren en wij waren met zijn zessen van onze fotoclub… en zo was het een stuk rustiger dan dinsdag… alle tijd dus om nog even met wat dingen aan de slag te gaan… begonnen met werken op statief, in combinatie met mijn macro lens… er stonden van die licht bollen, en lampen met van die sprieten, en ik moet zeggen dat ik die erg leuk vind… een statief is gezien de sluitertijd echt nodig… daarna nog even wat bezig geweest met verschillende mooie stenen van de natuur en met glas en spiegels, heb er weer heel veel bijgeleerd vandaag… over camera instellingen en werken op statief… de springveren vond ik ook erg leuk om mee bezig te gaan… daarna nog even met verschillende voorzet lenzen gespeeld, eentje maakte sterren van licht… en door mijn sluitertijd leek het net alsof het erg mistig was binnen… en als afsluiter ben ik bezig geweest met een lichtbak, waar een aantal dia’s in zaten… deze kon je dan fotograferen met  mica daar maak je dan koker van en spelen maar… en eigenlijk bracht dit mij op een idee afgelopen dinsdag, want ik heb gekleurd mica (rood, groen, geel en blauw) en daar wilde ik mee aan de slag  en dat leverde echte leuke platen op, gekozen voor een landschap foto met een waterval…

© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)
foto’s staan tevens op facebook

Reacties

4 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 73”

 1. timmerark
  januari 27th, 2012 @ 09:00

  2 foto’s zijn echt (3 en 4, zoals ik het tel) top.
  De tekst lijkt me wat te gehaast geschreven.
  Maar ja, een reactie niet zeiken is een reactie net zo goed niet doen.

 2. Aline
  januari 27th, 2012 @ 15:02

  @Timmerark, denk dat ik vanmorgen iets te moe was (tekst is rond 0.30 uur geschreven, ga het even nalezen…

 3. hans van hassel alkmaar
  mei 11th, 2012 @ 16:34

  Beste,

  Ik lees over gekleurd mica en ben naarstig op zoek naar blauw mica. Graag hoor ik waar je dat kunt krijgen.

  Met dank,

  Hans van Hassel

 4. Aline
  mei 13th, 2012 @ 21:28

  @Hans, Ik heb het in een creatieve Hobbyzaak gekocht, maar dat is wel al minstens 10 jaar geleden…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.