«
»

Fotoclub FWG Den Helder 72

Geplaatst op dinsdag 24 januari 2012 | 6 Reacties

Vanavond ging ik met vier tassen van huis, mijn camera tas, mijn statief die in een andere tas zit… mijn mini studio en tas met drie schemerlampen… want vanavond gingen we foto’s maken, de avond heet Kleurrijke verschijnselen… en er is van alles te zien en te vinden… één van de leden spaart koralen en gesteente… een mooi onderwerp voor de macro lens… dan was er nog een licht bak met wat bestek, en met je polarisatiefilter, kon je daar de mooiste kleuren op toveren… er was een opstelling met een glazen bol, en wat gekleurde stukken plastic, achter verschillende soorten glas… een facet filter, die op eens zorgt dat je heel veel dingen in één plaatje ziet… en er stond een prisma lens, die een mooie vorm had… en dan stonden er nog tal van andere dingen… maar dan wordt een blog vol met foto’s… vind dit de zes mooiste uit de serie, kortom erg leuk om te doen, wie weet dat ik donderdagavond als nog even wat ga proberen… want dit vind ik super om te doen…

 


© foto’s Aline (aanklikbaar voor groter formaat)
 foto’s staan tevens op facebook

Reacties

6 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 72”

 1. Rianne
  januari 25th, 2012 @ 20:08

  Wauw! ik vind ze allemaal hartstikke mooi #kijktjaloerstoe

 2. Gerda Bergsma
  januari 25th, 2012 @ 20:36

  Wauw, wat een coole foto’s! Ik neem mijn pet voor je af! Prachtig!!

 3. Aline
  januari 25th, 2012 @ 22:34

  @Rianne en dan ga ik morgenavond nog eens wat proberen, deze avond herhalen we normaal eens per 3 jaar, echter morgenavond zijn er wat mensen uitgenodigd, en er blijken slechts een handje vol mensen te komen…

 4. Aline
  januari 25th, 2012 @ 22:35

  @Gerda het is zo leuk om te doen, heb nog meer gemaakt, maar dit zijn mijn zes favoriete foto’s… enne als je wilt je bent morgenavond van harte welkom… Wink

 5. Patricia
  januari 27th, 2012 @ 21:57

  wat een super mooie foto’s

 6. Aline
  januari 27th, 2012 @ 23:02

  @Patricia dank je wel, ben zelf behoorlijk enthousiast over deze thema avond en het resultaat…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.