«
»

Fotoclub FWG Den Helder 69

Geplaatst op dinsdag 3 januari 2012 | 2 Reacties

Vanavond hadden we een nieuwjaarsborrel, en mocht men eigen werk inbrengen… en aan dat laatste was door drie personen gehoor gegeven… en zo zaten we eerste naar Winterse foto’s te kijken… vervolgens kregen we een serie over Londen te zien… wat een prachtige stad is voor architectuur foto’s… en het geheel werd afgesloten met een Herfst serie over het Wad, het gebied waar we zelf dichtbij wonen natuurlijk… een hele mooie serie met prachtige natuur foto’s… en zo zaten we om 20.45 uur aan het einde van het programma en kon de borrel beginnen… gezellig zitten bijpraten met een aantal clubgenoten…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 69”

  1. Billy
    januari 4th, 2012 @ 17:36

    mijn dochter is ook aan het uitkijken naar een digitale reflexcamera, momenteel ligt de Nikon D3100 in haar aandacht. Welk toestel heb jij, Aline? Heb je andere aanraders uit de club?

  2. Aline
    januari 4th, 2012 @ 20:22

    @Billy ik zelf heb een Sony, maar vanuit de club weet ik dat Nikon en Canon ook vrij goed zijn, het is erg persoonlijk…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.