«
»

Bedankt schoonmama 002

Geplaatst op donderdag 5 januari 2012 | 6 Reacties

In december had ik een enveloppe gekregen met wat krullen en stempels van mijn schoonmoeder… vlak voor de kerst heb ik haar wat papieren blokken en 4 rollen lint toegestuurd, ik had het met haar erover gehad maar de winkels in Goes hadden het niet, dus besloot ik het te kopen voor haar en het lag eigenlijk klaar om te  geven wanneer we elkaar weer zien… maar ja gezien de afstand kan dat wel eens even duren… dus vandaar dat we het naar haar gestuurd hebben, zonder iets te zeggen… dus de verrassing was des te groter…

Vandaag ontving ik wederom een enveloppe en bovenstaande zat er allemaal in… een heleboel stempelafbeeldingen, moet er toch echt binnenkort mee aan de slag… en daarnaast een aantal bloemen en blaadjes, gemaakt met de Cuttle Bug… en takjes die ze met een ponsje heeft gemaakt… kortom ik kan weer even vooruit… had trouwens nog heel veel krullen van de vorige keer over… bij deze BEDANKT aan mijn schoonmoeder, voor de tijd die ze er wederom ingestoken heeft…

Reacties

6 Reacties to “Bedankt schoonmama 002”

 1. Billy
  januari 6th, 2012 @ 05:48

  een creatief handje toegestoken door je schoonmoeder, lief!

 2. Jannie
  januari 6th, 2012 @ 15:37

  Graag gedaan.

 3. Aline
  januari 6th, 2012 @ 20:12

  @Billy zo helpen we elkaar…

 4. Aline
  januari 6th, 2012 @ 20:12

  @Jannie nogmaals bedankt…

 5. Erika
  februari 15th, 2012 @ 13:56

  De warmte van creabea,s onderling Smile mooi is het als je samen resoneert.
  Je hebt het getroffen meis.

 6. Aline
  februari 15th, 2012 @ 14:01

  @Erika ja het gaat wel leuk zo, heb nu weer iets voor haar klaar liggen… voor als ze hier heen komt over 1,5 week, en zij neemt weer wat voor mij mee… waar ik hier niet aan kan komen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.