«
»

Write on Wednesday 63

Geplaatst op woensdag 21 december 2011 | 8 Reacties

Bank

Het was een drukke dag geweest op kantoor. Daarna had ze snel wat boodschappen gedaan en was ze naar huis gereden. Waar ze gelijk begon aan het schoonmaken van de woonkamer, de hal, het toilet en de keuken. Ze had nog wat tijd over, en besloot even in bad te gaan. Heerlijk even ontsnappen aan alle drukte. Want ze moest nog even door vandaag, ze had alles tot in de kleinste details door bedacht. Dit jaar zou zijn verjaardag een dag worden om niet te vergeten. Nog geen kwartier later was ze al weer druk bezig in de keuken met allerlei lekkernijen, waaronder een prachtige verjaardagstaart. Ze had nog drie uur de tijd, en dan zou haar vriend thuis komen. Tijd genoeg om de tafel te dekken en zich om te kleden. Maar dat laatste wel pas als ze bijna klaar was in de keuken. Ze had nu even een uurtje over alles was klaar of stond in de oven. Ze plofte op de bank neer met een tijdschrift en een kopje thee. Van lezen kwam niet veel, ze was veel te zenuwachtig, ze wilde zijn reactie wel eens zien als zij hem straks ten huwelijk zou vragen. Zij was degene die de ring had gekocht, en niet langer wilde wachten, want ze had een paar dagen geleden ontdekt dat hun leven op het punt van veranderingen stond. Er groeide namelijk een klein wonder in haar. Zijn verjaardagscadeau zou het nieuws zijn dat hij vader gaat worden over acht maanden.

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

8 Reacties to “Write on Wednesday 63”

 1. Marja
  december 22nd, 2011 @ 20:03

  Prachtig verhaal. Ben jij de gelukkige, aanstaande moeder?

 2. Aline
  december 22nd, 2011 @ 20:07

  @Marja nee dat ben ik niet… het is puur fictief, zojuist even snel in tien minuten zitten typen… Wink

 3. Marja
  december 22nd, 2011 @ 20:20

  Knap hoor.

 4. Aline
  december 22nd, 2011 @ 20:42

  @Marja soms moet je gewoon even een paar minuten de tijd nemen, beginnen en gewoon door gaan… Wink

 5. Ria
  december 22nd, 2011 @ 22:35

  Hè Aline nu wilde ik je uitbundig feliciteren is het fictief. Toch is zo’n bank wel heerlijk toch?
  Groetjes Ria

  komt er morgen een VvV?

 6. Aline
  december 23rd, 2011 @ 01:08

  @Ria haha, felicitaties zijn niet nodig mijn verhalen zijn immer fictief… enne ja de VvV staat zelfs al ingepland… zodat die gepubliceerd wordt terwijl ik aan het werk ben…

 7. IkenMij
  december 24th, 2011 @ 11:09

  Zo die had echt geen rust in haar kont. Kwartier in bad en aangekleed om in de keuken verder te gaan. Ik hoop dat hij haar aankan… hihi.. Leuke wow.. en heerlijk zo’n bank waar je even op kunt ploffen.

 8. Aline
  december 24th, 2011 @ 11:37

  @IkenMij, klopt die was super druk bezig met alles tot in de puntjes verzorgen… en ja zo’n bank hebben wij (twee zelfs)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.