«
»

Twitter gekoppeld aan blog

Geplaatst op donderdag 15 december 2011 | 6 Reacties

Na bijna twee en halve maand hebben we het eindelijk weer aan de praat… bij OBA werd ik gelijk op het juiste spoor gezet, en daardoor wist ik waar ik naar zocht, dus had verwacht dat we het snel zouden  kunnen oplossen… maar na veel zoeken en vragen stellen, steeds met een kluitje het riet in gestuurd worden bij mijn hosting… en geen antwoorden krijgen op de forums waar ik mijn vragen stelden… met name als mensen aangaven een oplossing te hebben (vonden ze het niet handig om deze te delen)… kortom vanaf nu zullen mijn blogposts weer automatisch door gegeven worden aan twitter… dus na de twee test berichten eerder vandaag (door Pascal)… nu maar even een blogje om te bewijzen dat het echt werkt…

Reacties

6 Reacties to “Twitter gekoppeld aan blog”

 1. Jaartal
  december 15th, 2011 @ 23:11

  Goezzo! Koppelen die hap!

 2. Aline
  december 15th, 2011 @ 23:39

  @Jaartal het ging wat lastiger dan ik dacht, had het in september goed voor elkaar… en in oktober werd er ergens iets veranderd… en toen was het zomaar over…

 3. Chantal
  december 16th, 2011 @ 09:01

  ik gebruik twitter niet veel, soms om de fotolog te tweeten, thats it

 4. Aline
  december 16th, 2011 @ 20:36

  @Chantal ik gebruik het vooral om mijn logjes door te geven… en soms om eens een babbeltje te maken… en ik mag graag tijdens The Voice twitteren… Wink

 5. minoesjka
  december 18th, 2011 @ 17:35

  Ik vind die koppeling met twitter inderdaad wel handig ……… als ik de tijd heb, want de laatste dagen …….. Smile

 6. Aline
  december 18th, 2011 @ 23:21

  @Minoesjka die koppeling is nu nog belangrijker, want bij Facebook gooien ze je profiel om naar een timeline, en daardoor valt alles van Networked blogs in één box… en ben ik nu erg blij dat twitter het nog los laat zien… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.