«
»

The Voice of Holland

Geplaatst op vrijdag 16 december 2011 | 4 Reacties

Wat doen wij op vrijdagavond… nou simpel wij kijken net als zoveel anderen naar The Voice of Holland… we keken vorig jaar naar het eerste seizoen… en ook zagen we het eerste seizoen van de The Voice, in Amerika… we kijken trouwens erg uit naar The Voice of England… enige wat we super storend vinden aan dit programma, is dat er een behoorlijke breek in zit, en die wordt opgevuld met de TV Kantine… erg jammer want dan programma draait mee op de cijfers van The Voice… en zou het op een andere plek niet redden… zie Carlo en Irene liever in hun andere programma op zondag… Maar goed ben benieuwd wie er nog meer naar The Voice kijken… van een aantal twitteraars weet ik het natuurlijk al… want op vrijdagavond ben ik super actief op twitter, mede dankzij The Voice…

Kijk jij de The Voice of Holland? en Wie zijn je favorieten?..  

Reacties

4 Reacties to “The Voice of Holland”

 1. Marja
  december 17th, 2011 @ 11:07

  Nee, wij kijken nooit. Ik ken het programma niet. Waarschijnlijk is het op een van de commerciële Nederlandse zenders te zien en die hebben we hier in België niet.
  Fijn weekend.

 2. Aline
  december 17th, 2011 @ 13:18

  @Marja het is inderdaad op een commerciële zender… het is een prachtige talentenshow, waarbij je eigenlijk al weet dat alle kandidaten echt kunnen zingen (anders mag je er al niet eens aan mee doen)… met als verschil dat ze tijdens de auditie zingen, zonder dat ze gezien worden, ze worden echt alleen op hun stem beluisterd…

 3. minoesjka
  december 18th, 2011 @ 17:38

  Nou,zeker de voorrondes van The Voice heb ik allemaal gezien, alleen de laatste 2 weken was ik vrijdags niet thuis ………. dus ……. ik weet niet of ik a.s vrijdag zin heb.

  Ik heb ook nog niet echt een voorkeur voor de winnaar, al Charley Luske vind ik wel erg goed, maar gegarandeerd zitten er nog meer goede zangers bij.

 4. Aline
  december 18th, 2011 @ 23:23

  @Minoesjka Charlie is een hele goede in zijn team, en Niels vind ik super in zijn team… dat zijn twee favorieten… zingen beide steeds weer vanaf de eerste noot zuiver… erg mooi om naar te luisteren…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.