«
»

Kerstkaarten op de bus

Geplaatst op vrijdag 16 december 2011 | 10 Reacties

Vanmiddag na het post bezorgen, even aan de slag met de kerstkaarten en de meeste zijn nu verstuurd… laten we zo zeggen, moet er zonder meer nog eentje maken (voor de fotoclub)… maar heb er ook een paar (lees vier) niet verstuurd… waarom niet zou je denken… nou simpel, heb deze mensen al jaren niet gezien of gesproken, en ze sturen ook al jaren geen kaarten terug… dus ik neem dit jaar een afwachtende houding aan… aangezien alle kerstkaarten op zijn, zal ik er toch nog maar een stel gaan maken… of ik gebruik ze nog, anders zijn ze voor volgend jaar… en dat is natuurlijk niet erg, er zijn nog een paar uitdagingen waar ik aan mee wil gaan doen… dus komt helemaal goed…

Reacties

10 Reacties to “Kerstkaarten op de bus”

 1. Chantal
  december 17th, 2011 @ 07:16

  Hier gaan ze vandaag op de post, ben laat voor mij doen, al lagen ze al weken klaar hoor, daar lag het niet aan. Alleen geen tijd/zin/slecht weer om naar de bus te gaan.

 2. Simen Vrederat
  december 17th, 2011 @ 09:36

  Een afwachtende houding helpt in dit soort gevallen wel het minste, denk je niet.

  Vriendelijke groet,
  Simen Vrederat

 3. Marja
  december 17th, 2011 @ 11:10

  Vorige jaren heb ik ook een afwachtende houding aangenomen en alleen kaarten teruggestuurd naar mensen, waarvan er eentje ontvingen. Dit jaar moesten we aan iedereen sturen, omdat ons telefoonnummer wijzigt per 1 januari.
  We hebben ze wel in Nederland gepost met decemberzegels, want dat scheelt de helft met hier.

 4. smijling
  december 17th, 2011 @ 11:41

  ha Aline ook ik heb de kerst kaarten gepost .in Holland 130 en Duitsland 08 naar Canada 3 Amerika 3.de rest krijgt een mailtje.zal er vast wel onbedoeld zijn vergeten en zeker 3 expres niet bezorgd groetjes van mij

 5. Aline
  december 17th, 2011 @ 13:12

  @Chantal ik ben eigenlijk altijd wel aan de late kant… maar dit keer was het zelfs voor mij iets te laat…

 6. Aline
  december 17th, 2011 @ 13:14

  @Simen het zal inderdaad niets helpen denk ik… maar vind het raar dat mensen met wie je al 25 jaar bevriend bent, je op eens vier jaar lang achter elkaar niets meer sturen, niets meer van zich laten horen… en ook niet reageren op pogingen van mijn kant voor contact… ze moeten denk ik ook van mijn kerstkaarten lijstje af…

 7. Aline
  december 17th, 2011 @ 13:15

  @Marja ik begreep inderdaad uit je andere berichtje al dat je in Belgie zit, wel leuk dat je ze via Nederland goedkoper kan versturen, en een hele leuke manier om iedereen je nieuwe telefoonnummer te geven…

 8. Aline
  december 17th, 2011 @ 13:16

  @Ikan-mas dat zijn er een heleboel… ik kom niet eens tot 20 kaarten…

 9. gewoonanneke
  december 18th, 2011 @ 21:43

  Ja heb ze ook vandaag verstuurd ook voor mijn moeder dus uren adressen zitten schrijven maar ook wel leuk en ik pas mijn lijstje ook ieder jaar wel aan hoor.

 10. Aline
  december 18th, 2011 @ 23:25

  @GewoonAnneke dat zijn er een heleboel dus… en ik pas mijn lijst niet jaarlijks aan, maar ben het dit jaar gewoon zat… heb er trouwens ook nog niet zoveel gekregen… en de meeste sturen alleen aan mij… vergeten Pascal, wat hij niet zo leuk vind (en ik ook niet)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.