«
»

Cards & Things 009

Geplaatst op maandag 12 december 2011 | 4 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Hier moest ik even over denken, heb besloten er een ronde kaart van te maken, die open kan… een patroon gezocht, deze omgetrokken met een potlood… en knippen maar en zo had ik een ronde donkerblauwe kaart… deze kaart weer omgetrokken op een scrapvel… en daar aan alle kanten 3 mm van afgehaald… en zo knipte ik mijn tweede cirkel… deze erop geplakt… van links naar rechts een lintje geplakt… en toen nogmaals de kaart omgetrokken op een middel blauwe vel papier (zelfde kleur als blauw lint)… en met een kartelschaar op de gok een iets groter rondje geknipt, deze aan de achterkant van de kaart geplakt… besloten de linkerkant toch recht af te knippen… op het geheel een leuk plaatje, deze uitgewerkt in 3d… en afgewerkt met een grote blauwe ster…

© foto en werkstuk Aline
 Wil je meer werkstukken zien, Cards & Things #99

Reacties

4 Reacties to “Cards & Things 009”

 1. Roos
  december 13th, 2011 @ 01:14

  Slim bedacht zo met die kartelschaar en dat stukje zo. Ik heb het zelf wel eens geprobeerd met een broodmes maar dat werd toch nog behoorlijk rommelig. Mad

 2. Aline
  december 13th, 2011 @ 01:46

  @Roos probleem hier was dat ik maar één maat had… en zelf deze maat een keer kleiner en een keer groter moest maken… dus het is puur handwerk, maar ik knip liever over een lijntje… Wink En een broodmes hmm is nog nimmer bij me opgekomen… Wink

 3. Sisely.nl
  december 15th, 2011 @ 16:20

  Mooi zeg…zou er zelf geen geduld voor hebben.

 4. Aline
  december 15th, 2011 @ 22:50

  @Sisley, dank je wel, ach ja je moet er inderdaad even voor gaan zitten…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.