«
»

Bedankt schoonmama 001

Geplaatst op dinsdag 13 december 2011 | 6 Reacties

Vanmiddag ontving ik het volgende bij de post: een kaart met paar regels tekst… en een hele boel krullen en wat blaadjes die mijn schoonmoeder met de Cuttle Bug voor mij uit gestanst heeft… de blaadjes waren een verrassing, dus daar had ze maar een paar van bij gedaan, maar van de krullen heb ik er zoveel dat ik die hier niet eens allemaal laat zien (wel zes keer zoveel of zo)… de blaadjes heb ik bij haar besteld (en ook wat andere takjes die ze onlangs op een kaart gebruikte, maar die waren van een ponsje) want ik heb haar natuurlijk laten weten dat het aangekomen is en haar even persoonlijk bedankt… en ik hoop dat ze mijn bloemetjes niet vergeet (heb er vanuit Zeeland slechts een paar meegenomen, en die zijn zeer handig)

Daarnaast hadden we het laatst over stempels gehad… mijn verzameling heb ik vorig jaar aan een school weg gegeven… nadat ik zeker zo’n acht jaar niets ermee gedaan had, dus die hele vouw-krat vol werd echt niets meegedaan… maar door de kaarten challenges zie ik de mooiste gestempelde afbeeldingen voorbij komen… al weet ik zelf niet meer of ik het nog wel kan, dat inkleuren is een aparte techniek… maar Jannie heeft er een aantal voor mij gestempeld, zodat ik het weer even kan proberen… al moet ik nog even bedenken of ik met stiften of potloden aan de gang ga… bij deze BEDANKT aan mijn schoonmoeder, het komt allemaal zeer van pasen ik ga het zeker gebruiken…

Reacties

6 Reacties to “Bedankt schoonmama 001”

 1. Ria
  december 14th, 2011 @ 15:10

  Fijn zo’n schoonmama Aline.
  gr.Ria Big Smile

 2. Jannie
  december 14th, 2011 @ 16:09

  Aline ik heb het heel graag gedaan en na de kerst komt er nog meer naar je toe.

  Liefs schoonmama.

 3. HansDeZwans
  december 14th, 2011 @ 16:32

  Oei, na de kerst komt er nog meer? Neem alvaste wat extra dagen vrij dan. Smile

 4. Aline
  december 14th, 2011 @ 21:40

  @Ria inderdaad heel erg fijn… Wink

 5. Aline
  december 14th, 2011 @ 21:41

  @Jannie ik kijk uit naar de bloemetjes, de takjes en de blaadjes… Wink

 6. Aline
  december 14th, 2011 @ 21:42

  @HansdeZwans eh zoveel werk ik nou ook weer niet (al is het in december en begin januari wat drukker dan gebruikelijk)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.