«
»

WWJW 006

Geplaatst op woensdag 30 november 2011 | 4 Reacties

De vraag van deze week “Waar wens jij structuur in aan te brengen?” daar moest ik even over nadenken, en uiteindelijk vulde ik niet alleen de beide rechthoeken… maar kam er behoorlijk wat tekst bij… ik ben na de vakantie begonnen met structuur aan brengen in mijn hobby spullen… kasten zijn gekocht, en de kratten die er staan heb ik opnieuw ingedeeld… ik probeer steeds alles gelijk op te ruimen en zo de structuur te houden… daarnaast staat nog ergens iets over de structuur die we al hebben… we staan op om dezelfde tijd, eten om dezelfde tijden, gaan slapen om dezelfde tijd, en zo hebben we ook nog een paar vaste gewoontes, elke vrijdag wegen we vlak voor de lunch, op zaterdag eten we soep als lunch, op zondag eten we broodjes uit de oven, als lunch, en als diner patat… kortom er zit heel veel structuur in ons leven…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

4 Reacties to “WWJW 006”

 1. Lindsay
  december 2nd, 2011 @ 23:31

  Als ik dat zo lees, kan ik nog veel van jou leren haha.. hier ontbreekt de structuur nog een beetje, maar ik werk eraan.
  Het is trouwens een heel mooie pagina geworden, met al die kleurtjes erbij. Smile

  Prettig weekend!

 2. Aline
  december 3rd, 2011 @ 00:11

  @Linday, dank je wel, wilde eerst alleen de vakken invullen, maar heb weer laten gaan… en ja er is erg veel structuur, ook wel regelmaat genoemd in ons leven, en ik denk dat het belangrijk is… voor de gezondheid, maar ook voor onze huisdieren… zij weten waar ze aan toe zijn… enne jij ook een fijn weekend…

 3. Kriebels & Krabbels
  december 5th, 2011 @ 10:08

  Structuur kan heerlijk zijn!

 4. Aline
  december 5th, 2011 @ 11:01

  @Kriebels & Krabbels structuur is heerlijk inderdaad… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.