«
»

WWJW 005

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 | 2 Reacties

De vraag van deze week “Welke deur wens je te openen?” daar moest ik even over nadenken, maar geeft niet kon ik gelijk even naar deuren zoeken… normaal vind je heel veel deuren in de folders… maar helaas deze week veel aandacht voor de feestdagen die er aan komen… kwam maar eentje tegen, dus wat tijdschriften erbij gepakt… en zelfs dat lukte niet echt… maar vond het er gelukkig twee bij… en dan blijft er flink wat ruimte om te schrijven, wil maar drie deuren openen… dus die heb ik allemaal beschreven… op de rechter pagina, een kleine opsomming gemaakt… en zo was ik deze week een keertje vrij snel klaar met deze opdracht…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

2 Reacties to “WWJW 005”

  1. Kriebels & Krabbels
    november 24th, 2011 @ 14:13

    Dat zijn flink wat deuren! Ik wens voor jou dat je over de drempel van al je deuren mag gaan.

  2. Aline
    november 24th, 2011 @ 14:15

    @Kriebels & Krabbels die laatste deur die is super makkelijk… en leuk, want dan kom ik thuis, en die durf ik wel door te gaan… het is meer die eerste deur, naar de sportschool, want die gaat de tweede deur, die naar de winkels openen… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.