«
»

WWJW 004

Geplaatst op woensdag 16 november 2011 | 8 Reacties

De vraag van deze week “Wat wens je te vernieuwen?” een keer een makkelijke vraag… mijn hele garderobe, en dan met die mooie kleding, die er nu niet eens in mijn maat is… als ik de bladen thuis kijk en door heen blader, dan droom ik er echt wel van om iets minder zwaar te zijn, gewoon omdat je dan al die mooie kleding aan kan… laatst liepen we door de stad, en ook toen zag ik een prachtige jurk hangen… maar ik ga echt niet meer kijken of die er wel in mijn maat is, want jurken staan me op het moment niet… en ze hebben meestal mijn maat toch niet… moet nog even kijken hoe het zit, maar volgens mij moet ik de hulp van een sportschool gaan inschakelen… want ik val door bewegen af… dus dat lijkt me een logische set, voor de volgende 20 kilo…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

8 Reacties to “WWJW 004”

 1. Chantal
  november 17th, 2011 @ 09:55

  Mijn hele garderobe, dat zou te veel voor me zijn, maar ik zou wel wat aanvulling willen, alleen dat is lastig in mijn geval… Big Smile

 2. Kriebels & Krabbels
  november 17th, 2011 @ 14:30

  Mm.. herkenbaar Frown
  Moge je wens uitkomen!

 3. Caroline
  november 17th, 2011 @ 18:16

  Fijn dat je kan vernieuwen!

  Liefs

 4. minoesjka
  november 18th, 2011 @ 19:11

  Ik zou alleen mijn gewicht willen vernieuwen ….. ik heb nog hele mooie kleding in de kast, die me gewoon te klein is.
  Dus bij mij dezelfde wens, maar dan omgekeerd?!

 5. Aline
  november 19th, 2011 @ 16:12

  @Chantal, als ik nog meer afval, dan wordt het voor sommige kleding echt tijd om vervangen te worden, werk bij de meeste broeken al met een riem, of met een sjaal die ik dicht kan knopen…

 6. Aline
  november 19th, 2011 @ 16:14

  @Kriebels & Krabbels het gaat ooit goed komen, hoop ik… Wink

 7. Aline
  november 19th, 2011 @ 16:14

  @Caroline, eerst nog wat kilo’s inleveren…

 8. Aline
  november 19th, 2011 @ 16:23

  @Minoesjka dat mag ook, is alleen maar handig toch… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.