«
»

WWJW 003

Geplaatst op woensdag 9 november 2011 | 4 Reacties

De vraag van deze week “Wat wens je los te laten?” is een moeilijke dit keer… moest even nadenken, er is namelijk veel om los te laten… maar heb gekozen voor één specifiek onderwerp… iets wat ik eigenlijk al jaren moet loslaten… maar ja het is en blijft een deel van mijn verleden… het hoort bij me, en zonder dat stukje zou ik nu niet zijn wie ik ben… door de WWJW, leer ik bewust naar dingen en onderwerpen te kijken… en dingen op papier te zetten, dingen die normaal niet op papier zou zetten… dus elke week is het weer een overwinning… met name als ik bij de vraag een plaatje in mijn hoofd krijg… het onderwerp weet vast te pinnen, en dan komt het moeilijkste er iets bij zoeken wat er bij past… deze keer gekozen voor een pad van stenen… het bladeren in tijdschriften leverde alleen het woord “Bevrijden” op… en tussen mijn plaatjes wist ik dat ik een rugzak moest hebben… die duidelijk een tas vol bagage kan aanduiden… en ik kon voor het eerst mijn nieuwe witte glitterpen gebruiken…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers aan deze opdracht 

Reacties

4 Reacties to “WWJW 003”

 1. Kriebels & Krabbels
  november 12th, 2011 @ 07:53

  Loslaten is niet iets uit je handen laten vallen en net doen of je het onderweg verloren hebt. Dan blijven er gedachten komen over hoe zonde het toch is. Loslaten is in feite dat wat je achter je wilt laten anders vasthouden. Tenminste zo zie ik het.

  Ik wens dan ook dat je dat wat je los wilt laten ontspannen mag vasthouden!

 2. Aline
  november 12th, 2011 @ 15:24

  @Kriebels & Krabbels dat heb je heel mooi gezegd… Wink

 3. HansDeZwans
  november 13th, 2011 @ 11:20

  Voor mij persoonlijk ga ik nu iets meer loslaten zodat ik verder met mijn leven kan.

 4. Aline
  november 13th, 2011 @ 16:46

  @Hans dat is inderdaad erg belangrijk… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.