«
»

Nieuwe categorieën: Mojo Monday en Play Date Cafe

Geplaatst op dinsdag 15 november 2011 | 2 Reacties

Ik was zondagavond nogal op dreef, ik had namelijk niet drie maar vijf sites gevonden… maar ik plaats pas nieuwe categorieën als ik daadwerkelijk een kaart gemaakt heb… en de tijd heb kunnen vinden om een foto ervan te maken… eindelijk ook een challenge voor de maandag gevonden… en ik was zondag niet zo snel om al mee te doen met de vorige… dus doe ik vanaf deze week mee met de Mojo Monday… moet zeggen dat hun site er overzichtelijk uit ziet… elke eerste maandag van de maand hebben ze prijzen… en elke laatste maandag van de maand, hebben ze een keuze uit een ronde of een vierkante sketch… het overzicht van hun voorgaande uitdagingen hebben zij ook goed voor elkaar…

Daarnaast kwam ik voor de zoveelste keer uit bij een andere site… elke donderdag hebben zij een nieuwe opdracht… kon deze keer niet anders dan een kaart maken die bij hun opdracht paste… en die opdracht geven zij altijd op een hele leuke manier aan… vaak is het een kleuren opdracht, maar dan hebben ze wel een leuke kleuren combinatie gemaakt, ze maken er dus werk van… en ze zijn vrij populair, dat kan ik dus zien aan het aantal deelnemers dat meedoet, maar ook aan het feit dat ik hun naam steeds bij anderen tegen kom… kortom de site kan je hier vinden: The Play Date Cafe

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe categorieën: Mojo Monday en Play Date Cafe”

 1. Ria
  november 16th, 2011 @ 14:57

  Fijn Aline dat je zo fijn bezig kunt zijn en steeds weer nieuwe uitdaging ontdekt.
  Gr.,Ria

  Ik mis de W O W vandaag of vergis ik me?

 2. Aline
  november 16th, 2011 @ 15:03

  @Ria nee die komt er aan, moest alleen nog een kaart afmaken en een foto ervan maken… en daarna erover bloggen… en komt er aan, ben nog met de logjes van gister bezig…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.