«
»

Nieuwe categorieën: AnMaCreatief, Ribbon Carousel en Scr@p-Cards

Geplaatst op vrijdag 18 november 2011 | Geen reacties

Aangezien ik vorige week de vrijdag challenge al had gemaakt, en deze om de week is, stond er voor vandaag niets op het programma…  ik heb behoorlijk veel post weggesleept vandaag, en wilde echt lekker ontspannen en mijn kop legen… er is de laatste tijd veel gebeurd… dus soms moet je even op adem komen… bij het zoeken naar nieuwe creatieve sites kwam ik uit bij AnMaCreatief, zij hebben één keer per maand een wedstrijd… een Nederlandse site die tevens prijzen verloot…

Een andere site was ik al een aantal keren bij anderen tegen gekomen… dus in deze site heb ik me ook verdiept, alleen ben ik er nog niet achter of ze nu op maandag of op dinsdag hun challenge hebben… wel bracht deze site me op het idee om al mijn eerdere entries van kaarten even aan te passen… zodat de juiste challenge nummers van de sites voortaan ook vermeld gaan worden.. The Ribbon Carousel Challenge, ziet er naar uit dat ik die wel een paar keer ga doen (terug gekeken bij vorige challenges)… 

Nog eentje waar ik twee weken terug ook al eens langs gegaan was, een nederlandse site waarbij hele mooie prijzen verloot worden… en die hielden iets wat ik nog eerder gezien heb in een uitdaging… een bingo, en ik ga je dat uiteraard uitleggen bij de kaart… kortom kijk eens bij Sc@p Cards Challenge, daar staan prachtige kaarten… de lijst met creatieve uitdagingen zal ik ook maar even gaan bijwerken… want het zijn er nu een heel stel meer…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.