«
»

Nieuwe categorieën: Allsorts, Secret Crafter en Dream Valley

Geplaatst op maandag 14 november 2011 | Geen reacties

Wat doe je op een zondagavond als je niets te doen hebt juist dan ga je nog maar even wat kaarten maken… en dat doe ik het liefst via een challenge, maar dat was jullie al duidelijk lijkt me… dus bij deze laat ik jullie wederom kennis maken met een paar nieuwe categorieën en dat doe ik maar gelijk in in enen… elke zaterdag is er een callenge bij Allsorts

En het gaat druk worden op zaterdag, nou ja dat wil zeggen ik ga vanaf nu alleen mee doen met de challenges die ik leuk vind, dus het kan best zijn dat ik er eens een paar over sla…  deze site heet Secret Crafter

En ik vond er ook nog eentje voor de zondag… eens per twee weken hebben zij een opdracht… en tja dan heb ik de week bijna compleet, kan ik elke dag minstens een kaartje maken… en deze site heet Dream Valley

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.