«
»

Kasten besteld

Geplaatst op dinsdag 8 november 2011 | 2 Reacties

Ik had voor mijn vakantie nog geregeld, dat ik pas de elfde weer zou moeten werken… ik had namelijk voor de vakantie wat willen opruimen in de kledingkamer/hobbykamer/logeerkamer/extra kamer (kamer met veel namen dus)… door het ziek zijn hadden we wel de zolder opgeruimd maar waren niet aan die andere kamer toegekomen… dus even verder met deze kamer, maar dat verliep niet zo als wij het verwacht hadden… wij hebben alle een tijd 5 planken van twee meter staan, en daarbij 20 plank dragers en 4 muur houders… maar de muur blijkt niet echt geschikt te zijn om gaten in de boren… er is een hoop loze ruimte tussen ons en de volgende woning… het tweede gat wat Pascal boorde, leverde een veel te groot gat op… en we komen er dus achter dat ze tijdens het vergroten van de woningen (ooit jaren geleden) met rommel en goedkope troep alles snel in elkaar gezet hebben…

Erg jammer want de spullen hebben we maanden geleden al gekocht bij de Gamma, en die kunnen niet meer terug (planken zijn stukjes afgesneden)… en we hebben het bonnetje ook niet meer… maar we willen wel de kamer opruimen… want de metalen stelling kasten die ik zes jaar geleden gekocht hebt, die staan er niet zo stevig meer bij… onze oplossing was dan maar gaan kijken of we kasten konden vinden want dan ziet het er en netter uit, maar ook is het stofvrij… op naar LeenBakker en die blijkt een aanbieding op een schoenenkast te hebben… nou die kast kan ook heel anders gebruikt worden… enige nadeel, ze hadden er geen drie op voorraad… ze zijn namelijk 75 breed en met drie kasten komen we wel op de die minstens 200 uit… had nu twee maal 75 staan, en we willen iets meer kwijt in de kasten… voordeel is wel dat er meer planken in zitten, dus we kunnen de kasten zo indelen zo als we willen… kortom ze zijn besteld, en we hebben een kleine aanbetaling gedaan, als het goed is krijgen we of donderdagavond, of anders vrijdag bericht…

Nu ben ik wel even de kamer alvast gaan omdraaien, de kasten moeten namelijk op een andere wand komen, het bureau moet een slag gedraaid worden en de kratten die er nog staan moeten allemaal naast elkaar in drie stapels naar het bureau gezet worden… dus dat ben ik alvast gaan doen, want we hadden al behoorlijk wat van de kant gehaald om die planken te proberen… het ziet er al heel anders uit, maar straks met die kasten gaat het er veel beter uit zien… ook als we volgend jaar op ons dakterras zitten, dan kijkt het een stukje prettig de kamer in… nog een voordeel, ik kan eindelijk goed bij het raam, dus ramen lappen wordt ook een stuk makkelijker op deze kamer… heb er trouwens wel zin in, want mijn bureau staat nu meestal vol, en zou wel gaaf zijn als er meer ruimte is om daar aan te kunnen zitten… en nu de tafel gedraaid is, staan er twee stoelen voor, in plaats van eentje verstopt tussen muur en tafel en eentje ervoor…

Reacties

2 Reacties to “Kasten besteld”

 1. Caroline
  november 9th, 2011 @ 22:50

  Weer een hele verbouwing. Wel jammer van de planken. Hopelijk kun je ze nog ergens nuttig gebruiken!

  Liefs

 2. Aline
  maart 19th, 2012 @ 16:20

  @Caroline, sorry zie nu pas je reactie, maar de planken zijn inmiddels doorverkocht aan de buurvrouw, die net bedacht had dat zij ze wilde gaan halen… dus kwam goed uit… Wink(waren precies op de goede maat)…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.