«
»

Hobbyjournaal

Geplaatst op zondag 6 november 2011 | 2 Reacties

Ooit was ik al eens lid van het Hobbyjournaal, een site waar allerlei creatievelingen elkaar kunnen vinden… waar je lief en leed kan delen, maar ook je zelf gemaakte kaarten kan tonen… het is ook een site waar mijn schoonmoeder vaak te vinden is… dus heb ik me daar weer eens aangemeld, een mens moet toch wat op zijn vakantie zondag… heb er gelijk mijn foto bijgeplaatst, vriendschap met mijn schoonmoeder aangevraagd… en een aantal van mijn kaarten geplaatst… en een link naar dit blog, dus mochten er bezoekers komen via het  Hobbyjournaal bekijk mijn catgeorie Creatief  om te zien wat ik allemaal gedaan en gemaakt heb…

Reacties

2 Reacties to “Hobbyjournaal”

 1. Ria
  november 9th, 2011 @ 16:00

  Fijn Aline wanneer je zo bezig kunt zijn Ik heb genoten van de dingen die je maakt.
  Gr.Ria

 2. Aline
  november 9th, 2011 @ 16:21

  @Ria het blijft voor mij nog steeds leuk om terug te kijken naar de dingen die ik ooit maakte…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.