«
»

Fotoclub FWG Modelgroep 003

Geplaatst op donderdag 17 november 2011 | Geen reacties

Donderdagavond, en de opkomst was vijf personen… maar eentje kwam voor twee, en zelf had ik ook al twee aanmeldingen… eentje nog te jong, maar geen probleem in januari is ze wel 18, en de ander kon niet vanavond… achteraf hadden er nog een paar gebeld… kortom we hebben ons voorgesteld, aan de modellen, door wat werk van ons te laten zien… en daarnaast onze werkwijze uit te leggen… na een klein uurtje schreven ze meeste zich in, en had ik de taak van iedereen minstens een foto te maken… zodat we weten wie, wie is… en daarna moest ik weer snel terug naar huis, omdat ik nog verder moest werken (moest nog zeker anderhalf uur post sorteren)… Woensdag zal onze avond waarschijnlijk niet door gaan, want een aantal van ons kan niet, en verder dienen we nu op zoek te gaan naar locaties waar we foto’s kunnen gaan maken…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.