«
»

Fotoclub FWG Den Helder 66

Geplaatst op dinsdag 22 november 2011 | 2 Reacties

Vandaag een spreker, in dit geval iemand die in de buurt woont namelijk Jim van der Mee… en hij had een heel stel foto’s bij zich… en dat is meestal het leuke aan een spreker… dat je foto’s te zien krijgt, en Jim is iemand die veel lef heeft, en daardoor een ander soort foto’s maakt… eigenlijk is het gewoon doen, maar door zijn andere kijk op, wint hij menig fotowedstrijd… en zo hebben we een paar van die winnende foto’s gezien… verder had hij van alles wel wat… werkfotografie, sportfotografie, natuurfotografie, modelfotografie, en nog een paar soorten… kortom een avondvullend programma…

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 66”

  1. Chantal
    november 23rd, 2011 @ 09:04

    mooie avond vast ook

  2. Aline
    november 23rd, 2011 @ 09:50

    @Chantal inderdaad, niets mooier dan foto’s bekijken, die net even anders zijn dan je normaal ziet… dat werkt inspirerend… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.