«
»

Dream Valley 002

Geplaatst op dinsdag 29 november 2011 | 1 Reactie

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Een witte kaart, daarop een roze ruitjes papier… een aubergine ovaal geknipt, daarop een plaatje in 3d opgewerkt… de rand van het plaatje bewerkt met glitterlijm, net als de hartjes van de bloemen… van raffia een strik gemaakt, de raffia open gevouwen, zodat een brede band ontstaat, de uiteinden in een punt geknipt… in het midden een splitpen gezet… en deze door het bosje bloemen heen gehaald… met glitterlijm wat streepjes op de strik gezet…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Dream Valley Challenge 21

Reacties

Eén reactie to “Dream Valley 002”

  1. jannie
    november 29th, 2011 @ 22:49

    Een geslaagde en mooie kaart.

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.