«
»

DCL 003

Geplaatst op vrijdag 25 november 2011 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Het duurde even voor ik een idee had wat ik met dit recept aan moest… en het ligt eigenlijk al sinds woendagmiddag klaar, maar om de één of de andere reden kon ik er vanavond pas mee aan de slag… zelf een label gesneden, die ik eerst te groot had… nadat ik het papier een vel paars met sterren had opgeplakt, besloot ik de bovenkant iets in te korten, en niet hoger dan het vel te gaan… aan de onderkant besloot ik een stuk kleed te maken, met een halve glazen onderzetter… dit omdat ik het plaatje van de hond en kat op een kleed al had… en deze gaven me het idee… verder had ik nodig een die of diecut, en dat zijn er twee geworden, een kerstboom en een kerstbal… de kerstboom heb ik precies op het witte kleed gezet, met de stam tegen de rand van het label aan, en deze kerstboom ben ik gaan optuigen met een lint dat voor slinger door kon gaan… en daarna met kraaltjes in vier kleuren, de ballen er in gaan hangen… en daarbovenop een slitpen, maar dan wel een gele ster… een gat aan de bovenkant van de label gemaakt, een gat in de kerstbal gemaakt, en daar een groot groen lint doorheen… heel lang nagedacht over de bloemen, velen geknipt, maar uit eindelijk voor een paar eenvoudig geknipte gele bloemen gaan en deze op de kerstbal geplakt… afgewerkt met een tekst sticker…

© foto en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, Dutch Card Lovers #117

Reacties

2 Reacties to “DCL 003”

  1. Chantal
    november 26th, 2011 @ 07:10

    wat leuk dat je met een paar woorden, dit kunt maken, creabea hoor Wink

  2. Aline
    november 27th, 2011 @ 23:19

    @Chantal, moest wel even nadenken hoor voor deze…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.