«
»

Cards & Things 007

Geplaatst op woensdag 23 november 2011 | 2 Reacties

De uitdaging:

Mijn uitwerking:

Even zoeken naar de juiste kleuren (op de foto tonen ze een stukje lichter)… de rode kaart had stukjes die ik er uit kon drukken, een voorgestanste kaar… normaal werk ik daar niet zo snel meer mee… maar dacht waarom ook niet het rood is perfect… de buitenste rand heb ik groen gemaakt… en het binnen vlak grijs… maar dat was het niet helemaal, dus ben wat gaan passen en meten, en besloot het iets fleuriger te maken door er nog een stukje groen in te maken… daarop een plaatje ongeveer in de kleuren van de challenge… deze in 3d uitgewerkt… op twee hoeken een metalen emblisment (yeah, na een week van zoeken, zelfs op zolder alle kratten doorgezocht, heb ik ze gevonden op een plek waar ik ze niet zocht, en ik laatst ook al iets vond wat ik zocht) om het wat allure te geven… afgewerkt met een tekst sticker, bewust voor een lange tekst gekozen…

© foto en werkstuk Aline
© Sketch Cards & Things
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan alle deelnemers

Reacties

2 Reacties to “Cards & Things 007”

  1. Jannie
    november 24th, 2011 @ 16:22

    Deze is ook weer aardig gelukt, het is iets groener maar dat is wel meer als ze gescant zijn.

  2. Aline
    november 24th, 2011 @ 20:28

    @Jannie mijn kaarten worden door mij gefotografeerd… als ik steeds die scanner erbij moet pakken, dan schiet het niet op… en ja deze kaart vind ik ook wel geslaagd… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.