«
»

Blog voor mijn schoonmoeder

Geplaatst op zondag 13 november 2011 | 4 Reacties

Het bleek dat er in de categorie Jannie’s kaarten vaak gedacht werd, dat ik deze maakte… maar zoals ik vaak in de berichten al liet weten, die kaarten zijn gemaakt door mijn schoonmoeder… nu doen we beide mee aan vele creatieve uitdagingen… maar het is handiger als haar kaarten op een eigen blog staan, bij elkaar… dus hebben Pascal en ik van de week een naam bedacht, en zo is de naam van het nieuwe blog ontstaan… vanmorgen heb ik al haar kaarten die ook bij mij staan, op haar blog gezet… en ze heeft me zojuist een nieuwe kaart toegestuurd, en die heb ik er gelijk voor haar opgezet, en via haar blog aangemeld bij de site van de uitdaging… mochten jullie haar welkom willen heten in blogland, of mochten jullie haar kaarten willen bewonderen: Jannie’s kaarten is te vinden op http://schoonmama.alineblogt.nl… waarbij deze categorie weer gebruikt wordt, door de kaarten die ik van haar heb mogen ontvangen… want zo was deze ooit gestart…

Reacties

4 Reacties to “Blog voor mijn schoonmoeder”

 1. Jaartal
  november 13th, 2011 @ 21:14

  Leuk idee!!! Nadat Keukenprince bij mij z’n eigen spin-off krijgt krijgt nu schoonmama haar eigen spin-off bij jou!

  Blog ziet er goed uit hoor, trouwens!

 2. Aline
  november 13th, 2011 @ 21:56

  @Jaartal we hebben gewoon het standaard thema gehouden, dat kan ik altijd nog aanpassen… maar vereiste bij sommige sites is dat ze een eigen blog heeft, want zij loven prijzen uit… en daar zit natuurlijk wel wat in…

 3. minoesjka
  november 14th, 2011 @ 20:20

  Wat leuk joh …… op deze manier leert je schoonmoeder ook mensen kennen met dezelfde hobby ……. en dat is altijd leuk.

 4. Aline
  november 14th, 2011 @ 22:12

  @Minoesjka en is het gelijk duidelijk welke kaarten van haar zijn… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.