«
»

3d tv

Geplaatst op vrijdag 18 november 2011 | 6 Reacties

Tijdens onze vakantie had Pascal bericht gekregen van Google… zij wilden namelijk één van spellen promoten (Stardash)... en daarvoor moesten er twee kleine dingen aan het spel zelf even veranderd worden (wat Pascal natuurlijk gelijk gedaan heeft)… en sinds een week gaat het heel erg goed met de verkopen van dat spel… dus besloot Pascal gisterochtend dat we dan wel even naar de winkel konden… en hij de tv die hij pas volgend jaar had willen kopen, nu al ging kopen… echter in de winkel bleek degene die hij wilde niet op voorraad… maar zag hij wel een andere, met zelfde grote qua scherm, alleen dan met 3D erop… gelijk een ci module erbij waardoor de decoder-kaart nu in de tv zelf zit… alleen nog geen 3D brillen gekocht…

Reacties

6 Reacties to “3d tv”

 1. Niels
  november 19th, 2011 @ 22:46

  gezellig met de bril op thuis zitten ..
  maar ik wil best wel een keer komen testen Razz

 2. Aline
  november 19th, 2011 @ 23:00

  @Niels je kan komen kijken, maar we hebben de brillen nog niet, de verkoper zei dat het dezelfde waren als in de bios… maar dat is dus niet zo… want in een bios worden films via een projector gedraaid, en dat is dus ander beeld…

 3. Billy
  november 20th, 2011 @ 09:51

  da’s wel een dikke meevaller!

  Groetjes!

 4. Aline
  november 20th, 2011 @ 20:06

  @Billy inderdaad een hele flinke… Wink

 5. Leo
  november 21st, 2011 @ 11:49

  Ik zag die brillen ergens in de aanbieding, best prijzig moet ik zeggen.,…

 6. Aline
  november 22nd, 2011 @ 17:24

  @Leo de goedkoopste die we gezien hebben, kosten 50 euro per stuk… Inderdaad best prijzig…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.