«
»

Write on Wednesday 58

Geplaatst op woensdag 12 oktober 2011 | 4 Reacties

Beurs

“Jeetje wat zie jij er uit zeg”, zei Monica tegen haar vriendin. “En bedankt het Moon, niet iedereen hoeft het te zien.” “Sorry Anna ik schrok gewoon, en het was er uit voor ik het door had, kom op ga zitten en bestel wat lekker van me.” Ze doken beide de menu kaart in en bestelde een lekkere kop espresso met een groot stuk appelgebak en slagroom. Ondertussen vertelde Anna dat ze dus van de trap gevallen was, en dat haar gezicht er daarom zo beurs uitzag. Monica moest gelijk denken aan een paar jaar geleden toen zij van de trap was gevallen, dus ze wist uit ervaring dat het nog wel even kon duren. “Ach die kleur trekt vanzelf wel weer weg, wees blij dat je er geen pijn bij hebt.” Anna moest lachen, echt Moon weer die ziet echt alles en iedereen van een zonnige kant. Een bijzondere gave, eentje waar ze wel eens jaloers op was. Moon had natuurlijk helemaal gelijk, het viel op zich best wel mee, echt pijn had ze niet. Het was alleen die hele grote blauw, paarse plek op haar gezicht die alle ogen naar haar deden staren. Daar moest ze gewoon even aan wennen, ze was niet gewend om in het middelpunt te staan. “Moon ik ga even afrekenen, dan kunnen we zo gelijk door.” Vervolgens bleek dat een grotere probleem dan ze had verwacht,  ze liep met het schaamrood op haar kaken naar Monica toe. “Moon, kan jij betalen ik schijn mijn beurs thuis te hebben gelaten.”

© Aline

Geschreven voor Write On Wednesday, ook mee doen lees de spelregels
Meer verhalen lezen met deze opdracht, kijk dan hier bij de reacties

Reacties

4 Reacties to “Write on Wednesday 58”

 1. Marja
  oktober 12th, 2011 @ 17:04

  Aha, ook jij hebt deze beurse variant gekozen. Bij die “trap” verhalen krijg ik altijd argwaan. Maar ik hoop dat je in dit geval geen mishandeling bedoelt.
  Aan het eind nog een beurs. Leuk.

 2. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 17:11

  @Marja nee dit waren echte valpartijen, heb trouwens nog wel even met het idee gespeeld van zou ik er iets van maken, maar besloot het lekker luchtig te houden…

 3. Brigitta
  oktober 12th, 2011 @ 17:46

  Het is wat met die beurse plekken Wink
  Vond de twist aan het eind erg leuk!

  groetjes
  Brigitta

 4. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 17:49

  @Brigitta ja daar hou ik wel van iets lezen, en dan ergens anders uitkomen, door een kleine twist…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.