«
»

Salsa in Victorie 005

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2011 | Geen reacties

De tweede woensdagavond na de zomer sluiting, bij Victorie in Alkmaar (voorheen Atlantis)… ik had dus net besloten om niet heen te gaan, ik had Ria gesproken maandag en die wist nog niet of ze zou gaan… en tja ik had net de auto helemaal vol gezet vanmiddag… en nog geen kwartier later belde Ria op of we gingen dansen… nou eh ja, als jij kan rijden dit keer dan kunnen we wel dansen… En zo haalde ze mij om 21.15 uur op, en reden we naar Alkmaar… waar het zowaar al vrij druk was, dit komt natuurlijk omdat het herfstvakantie is… en dan zijn er opeens allemaal dansers die je normaal niet ziet… en dat maakt dat we erg genoten hebben… om 0.45 uur ging we naar de auto en reden we weer terug naar Den Helder…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.