«
»

Reader overvol

Geplaatst op zaterdag 15 oktober 2011 | 10 Reacties

Had het al zien aankomen met tien dagen plakken en knippen en in de tussen tijd ook nog meedoen aan een feuilleton, en ik had de week vooraf gaan de ook al weinig tijd gehad om bij iedereen te kijken… dus gevolg 1000 berichten in mijn reader… nu moet ik zeggen dat ik bij sommige wel geweest ben, maar die berichten staan er ook nog in, dus het gaat best wel snel, maar de komende dagen zal ik me toch echt richten op het door spitten van mijn reader, want over twee weken ga ik op vakantie (een weekje Drenthe) en de reader wil ik dan wel leeg hebben… daarnaast zijn er in de laatste paar weken heel wat sites bij gekomen in mijn reader, en zo klopt de blogrol niet meer, die is niet meer up to date,  maar dat zal ik vanavond of morgen even in orde gaan maken, ben ook weer bloggers tegen gekomen die een tijdelijk ander onderkomen hebben, dus die wil ik ook even linken… kortom de komende paar dagen kom  ik weer even bij iedereen aanwaaien…

Reacties

10 Reacties to “Reader overvol”

 1. mirosjabin
  oktober 15th, 2011 @ 22:58

  @ Ahjuh, laat die reader! Het is waanzin om je met dit soort futiliteiten bezig te houden.
  Slaap lekker!

 2. Albert y Mara fotolog
  oktober 15th, 2011 @ 23:04

  Wij zouden bijna gaan denken dat het doornemen van je ‘reader’ aangenomen werk is geworden en dat is toch niet de bedoeling van webloggen? Of in jouw geval wel? Fijne laatste zondag toegewenst met prima hersftweer, wat wil je meer.

 3. Aline
  oktober 15th, 2011 @ 23:09

  @Mirosjabin mag ik dat zelf weten? ik heb me de laatste paar weken op andere dingen gestort, en ach ja ik ben nu even een paar dagen lekker aan het bij lezen… en heerlijk vind ik dat…

 4. Aline
  oktober 15th, 2011 @ 23:10

  @Albert y Mara hou het normaal wel bij, maar heb het de laatste paar weken erg druk gehad, iets meer werk gehad, 10 dagen plakken en schrijven… en ben ook wat dagen lekker aan het fotograferen geweest… en nu ga ik lekker wat blogjes langs… vind ik super leuk om te doen… Wink

 5. Kati
  oktober 16th, 2011 @ 18:22

  Ik had t al gemerkt. Smile ikzelf was juist aan t proberen weer wat minder achter die pc te gaan zitten. Tja, bloggen is deels vaak ook netwerken alleen ben ik daar zo slecht in. Wink

 6. Aline
  oktober 16th, 2011 @ 18:25

  @Kati ik wist het al toen ik mee ging doen aan twee dingen tegelijk, waarbij ik bij de plak en schrijf tiendaagse iets meer deed dan ik moest doen, maar goed daar moest ik wel tijd voor vrij maken… en tijd kan je maar een keer inplannen… Wink

 7. Ximaar
  oktober 17th, 2011 @ 12:20

  Zelf gebruik ik geen reader en ik gebruik daar ook mijn browser niet voor. Ik werk nog gewoon met een lijstje linken die ik afloop. Ik laat me dus niet ‘opjagen’ door een volle reader.

  Als ik ergens lees, dan lees ik ook de andere reacties en vaak meerdere berichten zo die er zijn. Van de reader-gebruikers heb ik de indruk dat zij vrijwel geen andere reaxi’s lezen en doodleuk een vraag stellen waar eerder al een antwoor opgegeven is. Niet echt hinderlijk, maar het geeft waarschijnlijk meer aan hoe mensen met readers omgaan.

 8. Aline
  oktober 17th, 2011 @ 16:44

  @Ximaar in mijn geval kan ik je gerust stellen ik lees ook de reacties, en vaak ook nog logjes terug met reacties… ik ben dus niet alleen op de site op dat moment om alleen dat ene logje even mee te pakken, maar ben meestal wel even langer op de site… Wink En ik reageer ook niet op alle logjes, sla er ook over, maar lees ze wel… en ik laat me normaal ook niet opjagen, wil hem alleen leeg hebben voor ik op vakantie ga, want normaal heb ik hem ook vrij leeg, maar heb het even erg druk gehad… Wink

 9. pieterbie
  oktober 30th, 2011 @ 11:44

  Ik probeer mijn reader onder de 200 te houden, maar ’t is een uitdaging.
  Zeker nu jij er in steekt Smile

 10. Aline
  november 1st, 2011 @ 18:07

  @Pieterbie, graag gedaan… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.