«
»

Plakken en schrijven dag 07

Geplaatst op dinsdag 11 oktober 2011 | 8 Reacties

De zevende dag van de “Plak en schrijf 10 daagse” alweer, wat gaat het snel … even geen idee, dus dan ga je bladeren, en zo kwam ik bij deze meiden uit… bij de blonde zelfs nog een stukje haar uitgeknipt en gewoon op haar gezicht geplakt… bij de donkere was het niet nodig, vanwege de hand die ook al in beeld was… en al snel een twee tal dingen over lippenstift… de ene puur over rode lippenstift… en de ander had een heel stel verschillende soorten… en die losse vond ik wel erg leuk om hier en daar terug te laten komen… weer letters geknipt, nu ook weer als een geheel door een klein wit randje erom heen te doen… maar dat was meer omdat ik vandaag minder tijd heb… en toch is het effect bewaard gebleven… en daarna gaan schrijven, en dat is spelen met de zinnen geworden… eigenlijk vrij summier voor mijn doen… maar wel super leuk, zo dat lijnen spel te volgen… (weer te snel gewerkt, voortaan een wit velletje ertussen leggen, want het is zonde dat de stiften nu steeds op elkaars werk over gaan)… 

En dan kijk ik in de bak met de dingen die ik van de week opzij heb gelegd, en dan vind ik een stel zeg maar aankleed poppen, en om de kleertjes was een witte ruimte over gelaten… daar mee aan de slag, modellen uitgeknipt… en daarna een paar kledingstukken… wilde eerst met zwarte pen gaan schrijven, maar bedacht daarna dat twee verschillende kleuren het ook wel goed zouden doen… om zo toch nog wat kleur er in te brengen… en zo zijn het weer hele andere pagina’s geworden die laten zien dat er niet veel voor nodig is…

© foto’s en werkstuk Aline
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers van vandaag 

Reacties

8 Reacties to “Plakken en schrijven dag 07”

 1. timmerark
  oktober 12th, 2011 @ 01:12

  Dat jij nog tijd vindt om te Bloggen!
  Ik wou dat ik jouw energie had.

 2. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 01:22

  @Timmerark, de tijd is soms ver te zoeken… want ik heb het er net opgezet, liep een beetje achter… Wink Niet elke dag heb ik genoeg tijd als het aan mij ligt… maar ja, dit is gewoon zo leuk om te doen, ook al kon ik pas om 23.00 uur beginnen aan mijn knutselwerk… Wink

 3. ©helo
  oktober 12th, 2011 @ 06:53

  het is toch heel erg leuk wat je nu weer gemaakt heb vooral dat schrijven vid ik leuk het geef weer meer idee om uit te werken prachtig …

 4. Brigitta
  oktober 12th, 2011 @ 07:34

  Weer mooi geworden Aline. Ik maak er vandaag 2. Ging niet zo lekker met me gisteren. Vandaag gelukkig wel weer Smile

 5. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 14:11

  @©hello het zijn weer twee totaal verschillende geworden, terwijl ik nog geen idee had, toen ik gister om 23.00 uur ging zitten… het gezicht beschrijven kwam in eens bij me op, en ik vond het zo wel erg leuk…

 6. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 14:12

  @Brigitta je kan het, dat weet ik zeker, en ik ga ze bekijken uiteraard… ik heb de mijne al af voor vandaag, ben een keer op tijd, nu nog even fotograferen en, nou ja ze komen in de loop van de dag erop… en ze zijn weer totaal anders…

 7. Heldinne
  oktober 12th, 2011 @ 18:22

  Ja, leuk hè, zelfs al heb je geen tijd, dan maak je tijd, het levert zoveel goeds op ook weer.

 8. Aline
  oktober 12th, 2011 @ 19:19

  @Heldine ik ging er vanmorgen vroeg wat later door naar bed… maar ik heb het ervoor over…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.