«
»

Nieuwe categorie: Saturday challenge

Geplaatst op zaterdag 1 oktober 2011 | 2 Reacties

Ik had het een paar maanden geleden al aangekondigd dat er op dit blog een foto challenge zou worden gehouden… echter door migratie omstandig heden heb ik dat wat opgeschoven, en nu had ik het vandaag wel erg druk… maar op zoek naar een naam blijf ik toch hangen bij de Saturday challenge… het gaan simpele opdrachten worden en iedere week maak ik op zaterdagochtend het thema van de week bekent… en dan heb je een week de tijd om de foto te plaatsen… uiteraard zal ik bij de opdracht-log de linken naar de andere foto’s vermelden… kortom ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden… en dat jullie massaal mee gaan doen… als je meedoet laat je de link naar je foto achter in het logje met de opdracht… en dan zet ik bij de deelnemers lijst…

For all of you who are not speaking Dutch:
Welcome at the Saturday challenge, I wanted to start my own photo challenge for a few weeks now, and today I finaly found a name… every saturday I will give the theme of the week, and then you can put the link from your picture in the comments… 

Reacties

2 Reacties to “Nieuwe categorie: Saturday challenge”

  1. minoesjka
    oktober 3rd, 2011 @ 20:16

    O, ik zie dit nu pas …….. wel een leuk idee! Heb van de week weinig tijd, maar misschien doe ik de volgende opdracht wel mee Beauty

  2. Aline
    oktober 3rd, 2011 @ 21:13

    @Minoesjka je mag ten allen tijden mee doen, leg alleen mezelf regels op wanneer ik de opdracht moet aangeven… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.