«
»

Jannie’s Cards & Things 002

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2011 | 5 Reacties

De uitdaging

Mijn schoonmoeder had al een categorie op dit blog, deze heb ik nu hernoemd zodat deze haar naam draagt… zij is minstens zo creatief als ik en toen Pascal van de week tegen zijn moeder zei: “Waarom doe je niet mee, stuur je gewoon de kaart naar Aline op”… heeft ze zich dat geen twee keer laten zeggen… en zo ontving ik vanmiddag de deelname van Jannie…

Ze heeft een lila kaart gebruikt, de strook over het midden is lila, en de strookje links van het rechthoek, inclusief het rechthoek zijn ook lila… ze heeft een zilverkleurig scrapvel gebruikt onder het rechthoek en de strook… het geheel afgewerkt met een opgebouwd pyramide-plaatje… drie lila stipjes in de rechterbovenhoek… en een ster linksonder het rechthoek…

© foto en werkstuk Jannie
© Sketch Cards & Things
Wil je meer werkstukken zien, kijk dan hier daar staan al deelnemers

Reacties

5 Reacties to “Jannie’s Cards & Things 002”

 1. Aline
  oktober 20th, 2011 @ 11:58

  @Jannie ik vind het een hele leuke kaart en ik heb hem ook bij Cards & Things geplaatst voor je…

 2. jannie
  oktober 20th, 2011 @ 16:08

  Aline bedankt voor je lieve compliment.
  Ik heb het gezien dat je hem daar geplaatst heb, heel lief van je.

 3. Aline
  oktober 20th, 2011 @ 16:48

  @Jannie graag gedaan… en ik zie wel aan welke uitdagingen je allemaal mee wil doen, want het worden er in ieder geval twee per week… en daarnaast nog twee die eens per twee weken zijn…

 4. jannie
  oktober 20th, 2011 @ 18:59

  Ik hou het in de gaten.

 5. Aline
  november 13th, 2011 @ 19:47

  Voor reacties verwijs ik jullie door naar: http://schoonmama.alineblogt.nl/2011/10/cards-things-001