«
»

Het onnavolgbare leven van een blogger 10

Geplaatst op woensdag 19 oktober 2011 | 2 Reacties

Vandaag het laatste deel van het  feuilleton (een vervolgverhaal), ter gelegenheid van het één jarig bestaan van de OBA. En dat houd in 10 dagen met 10 personen en 10 illustratoren één verhaal schrijven.
Ik plaats elke dag een stukje, tenzij ik zelf aan de beurt ben (dan plaats ik het volledig en dat zal als schrijver op de derde dag zijn en als illustrator op de achtste dag), en zal steeds weer verwijzen naar de schrijver en de illustrator die aan de beurt zijn…

Lees deel 1 bij Prometheus
Lees deel 2 bij Jokezelf
Lees deel 3 bij Aline
Lees deel 4 bij Fred
Lees deel 5 bij Simen
Lees deel 6 bij Mirosjabin

Lees deel 7 bij Spuit11
Lees deel 8 bij Selma
Lees deel 9 bij Moleskine (op het blog bij Beeldsprekers)

Wie altijd binnen de lijntjes kleurt, wordt nooit Picasso – Margriet van der Linden

Wat ze gemeen hebben met elkaar? Dat kon ze nu wel vertellen. Het zijn bloggers, die willen liever niet zichzelf, maar heel anders, net als een ander zijn, in ieder geval veel beter dan de werkelijkheid. Heel gewoon waren ze, in het dagelijks leven, maar achter hun keyboards veranderden ze in weerwolven, sluipend om hun prooi, huilend naar de maan.
En allemaal hadden ze haar naam op een bepaalde manier uitgesproken. Met hun lippen geopend om diep vanachter uit de keel het geluid te maken waarop je onderaan de hals de vinger kunt leggen en de tong al snel medeplichtig is, voorin de mond tegen het verhemelte en de boventanden, terwijl het hart een sprongetje maakte, balkend als een ezel en de tong opnieuw, als laatste, de beginklank van haar naam vormde als een zucht tegen de ondertanden.

…………….

Lees verder bij Jezzebel

Bekijk bij Jezzelbel tevens de illustratie die zij erbij maakte.

Reacties

2 Reacties to “Het onnavolgbare leven van een blogger 10”

  1. Lidy
    oktober 19th, 2011 @ 20:33

    Waarom link je niet door naar Fred?

  2. Aline
    oktober 19th, 2011 @ 20:54

    @Lidy, dat is vanwege zijn reacties op mijn reactie bij hem… hij kan niet tegen kritiek, en kijkt alleen naar het negatieve in mijn reactie… terwijl ik ook positief gestemd was… als iemand zo reageert, dan ben ik klaar met iemand… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.