«
»

Het onnavolgbare leven van een blogger 08

Geplaatst op maandag 17 oktober 2011 | 6 Reacties

Lees deel 1 bij Prometheus
Lees deel 2 bij Jokezelf
Lees deel 3 bij Aline
Lees deel 4 bij Fred
Lees deel 5 bij Simen
Lees deel 6 bij Mirosjabin
Lees deel 7 bij Spuit11

Eigenlijk had ze haar pillen moeten slikken, niet die benzo’s, dat is snoepgoed voor angsthazen, slaapverwekkend. Ook geen ritalin, de kinderpep die de dealer als bonus uitdeelt bij de hasj, maar gewoon het echte spul van de dokter. 
Balen doet ze soms wel van die medicatie. Ze is toch geen patiënt? Alleen een beetje te somber soms, of te euforisch. 
Is dat zo gek? Leven tussen de nitwits en knikkebolletjes is verdomd zwaar voor iemand die zo hoogbegaafd is. Hoe leg je het uitzicht op de top uit aan klimmers die halverwege de berg zijn, laat staan het leven op een berg aan bewoners van schemerige, zompige dalen?
Gelijkmatigheidstabletjes noemt ze haar medicatie, omdat ze haar kop onder het maaiveld houden. Lekker relaxed.
Maar om de zoveel tijd breekt ze uit die pillenkooi, en slikt een tijdje niks. 

Vervolgens krijgt ze waanzinnig veel zin om het lekker ouderwets op een zuipen te zetten. Dan meldt ze zich ziek en drinkt een dag en een nacht door.

…….. 

Lees verder bij Selma

© tekst Selma
© illustratie Aline

Reacties

6 Reacties to “Het onnavolgbare leven van een blogger 08”

 1. Jezzebel
  oktober 17th, 2011 @ 20:29

  Mooie illustratie, hoe heb je het gedaan?
  .

 2. spuit11
  oktober 17th, 2011 @ 20:35

  Precies werkje die illustratie van je Aline. Het is weer een raspaardje deze aflevering!

 3. Aline
  oktober 17th, 2011 @ 20:36

  @Jezzebel, eh dat is een goede vraag, het is gewoon een foto, gemaakt op een glazen tafel, vandaar de schaduw… die foto heb iets donkerder gemaakt, daarna verscherpt, zodat de letters goed zichtbaar werden… daarna omgezet naar een tekening… en toen heb ik nog eens oud gemaakt… zodat het een betere kleur kreeg, en dat voor iemand die normaal niet van fotoshoppen houd… Wink

 4. Aline
  oktober 17th, 2011 @ 20:38

  @Spuit11 dank je wel, eh gewoon goed gelezen wat ik kon fotograferen, aangezien ik geen pillen, drugs, sigaretten en drank in huis heb… besloot ik dat het die tas met inhoud moest worden, want dat moest hier wel ergens allemaal aanwezig zijn… Wink

 5. Het onnavolgbare leven van een blogger – 2 | Jokezelf
  oktober 19th, 2011 @ 15:21

  […] 11 en de illustratie is van Assyke. Deel acht is ontsproten aan de fantasie van selmasalo en Aline tekende de illustratie. Deel negen is een co-productie van Moleskine en Beeldsprekers Beoordeel […]

 6. Het onnavolgbare leven van een blogger – 2 | Gouden verhalen
  september 12th, 2013 @ 15:43

  […] 11 en de illustratie is van Assyke. Deel acht is ontsproten aan de fantasie van selmasalo en Aline tekende voor de illustratie. Deel negen is een co-productie van Moleskine en Beeldsprekers. De […]

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.