«
»

Het onnavolgbare leven van een blogger 05

Geplaatst op vrijdag 14 oktober 2011 | Geen reacties

Vandaag deel vijf van het  feuilleton (een vervolgverhaal), ter gelegenheid van het één jarig bestaan van de OBA. En dat houd in 10 dagen met 10 personen en 10 illustratoren één verhaal schrijven.
Ik plaats elke dag een stukje, tenzij ik zelf aan de beurt ben (dan plaats ik het volledig en dat zal als schrijver op de derde dag zijn en als illustrator op de achtste dag), en zal steeds weer verwijzen naar de schrijver en de illustrator die aan de beurt zijn…

Lees deel 1 bij Prometheus
Lees deel 2 bij Jokezelf
Lees deel 3 bij Aline
Lees deel 4 bij Fred

Navolgen vervolgd…..

Broertjes ijsbeerde met grote passen door de redactieruimte naar zijn voor de – doorgaans ingezakte – stand van zijn lichaam geprepareerde stoel. Hij wierp een verstoorde blik op de lege desk van zijn laatst aangenomen resource.

Ze was er wéér niet.

Misjaaaaa…, Misjaaaaaa…….. Misja kwam snel aangeschoten uit een zijdeur.

“Waar is die .. hoe heet ze… ?” “Aliza” vulde Misja haastig aan.

“Als die eens voor gewoonte nam , al was het één keer per maand, op kantoor te komen dan zou ik haar naam kennen en haar niet zoals laatst per ongeluk aanspreken met Hugo Borst. Een freudiaanse vergissing, omdat ik kennelijk toch nog ergens iets vrouwelijks in haar wilde ontdekken”.

“Bel haar, zeg dat ze binnen een half uur hier verschijnt. Dit is toch niet geloofwaardig meer. Twee maanden voor een flutartikeltje over een flutonderwerp als webloggen”.

………………… 

Lees verder bij Simen

Bekijk bij Ina Dijstelberge de illustratie die zij erbij maakte.

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.