«
»

Fotoclub FWG Den Helder 63

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2011 | 2 Reacties

Vanavond de eerste ronde van de wedstrijden, digitaal dit keer… kortom 54 foto’s zijn een paar keer langs gekomen, en daarna zijn ze iets langer in beeld blijven staan en konden we er een cijfer van 0 tot 1o aanhangen, en er mocht met decimalen gewerkt worden… er was dit keer geen thema aan de wedstrijd verbonden dus dat leverde een groot aantal verschillende foto’s op, in vele stijlen en met een keur aan onderwerpen… lekker al die variatie, en dat betekent tevens dat er volgende week een uitslag bekent is… de cijferlijsten moeten namelijk nog geteld worden door de wedstrijdcommissie… ik heb zelf het maximale van drie foto’s ingeleverd, na het jureren was het tijd voor pauze… en na de pauze zijn enkele foto’s besproken, te beginnen met één van mijn foto’s… en ik verwacht hoge cijfers na het horen van zoveel positieve reacties… men was zeer gecharmeerd van de vleugels… de foto was precies scherp waar het scherp moest zijn… het licht op de haartjes viel ook precies goed… en dat waren slechts een paar van de mooi woorden… volgende week de cijfers en ik ben dus erg benieuwd…

© foto Aline (aanklikbaar voor groter formaat)

Reacties

2 Reacties to “Fotoclub FWG Den Helder 63”

  1. pieterbie
    oktober 20th, 2011 @ 05:59

    Variatie is goed!

  2. Aline
    oktober 20th, 2011 @ 11:45

    @Pieterbie het was inderdaad erg leuk, al die verschillende soorten foto’s, maar het maakte het wel moeilijker om er cijfers aan te hangen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.