«
»

Fotoclub FWG Den Helder 62

Geplaatst op dinsdag 11 oktober 2011 | Geen reacties

Vanavond de aftrap van een nieuwe opzet, waarbij een aantal leden werk laten zien waar ze mee bezig zijn… een soort van voorstellen… en wie beter dan het bestuur zelf, om deze aftrap te verzorgen… dus zo kwamen vandaag 4 bestuursleden en 1 ex-bestuurslid aan beurt… dit omdat een een aantal bestuursleden vanavond niet aanwezig konden zijn… en zo zagen we verschillende natuur foto’s voor de pauze en na de pauze was het voornamelijk model werk… we hebben alle foto’s ook nog besproken, en we hopen dat de bestuursleden dat net zo leuk vonden… ik heb genoten van hun werk, en de volgende keer zullen een aantal leden hun werk gaan tonen en zich zo voorstellen aan de andere leden…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.