«
»

Fotobewerking 05

Geplaatst op dinsdag 18 oktober 2011 | 2 Reacties

originele foto
  bewerkte foto
Een categorie waar ik weinig aan doe. heel zelden bewerk ik dus een foto, nou ja ik doe tegenwoordig wel wat standaard bewerkingen, maar zelden dat het onherkenbaar wordt, of dat ik er eens echt voor ga zitten… maar voor het OBA Feuilleton had ik me opgeven om naast een stukje te schrijven… ook een illustratie te maken, en het effect wat ik wilde creëren was een tekening bij te maken… maar tekenen doe ik eigenlijk zelden, dus werd het een foto… en dat is de bovenstaande geworden de  foto welke gemaakt is op een glazen tafel, vandaar de schaduw… daarna heb ik eerst de foto iets donkerder gemaakt en vervolgens verscherpt, zodat de letters goed zichtbaar werden… daarna omgezet naar een tekening (een standaardprogramma) wel even met het schuifje gekeken wat de effecten waren en gestopt bij dat wat ik mooi vond… en toen heb ik nog eens oud gemaakt… zodat het een bruinere kleur kreeg…

© foto en bewerking Aline

Reacties

2 Reacties to “Fotobewerking 05”

 1. Fokkio
  oktober 19th, 2011 @ 16:43

  Die heb je knap getekend Wink
  Ik vind het resultaat wel mooi.

 2. Aline
  oktober 19th, 2011 @ 19:29

  @Fokkio wie niet tekenen kan moet slim zijn, nou ja zo iets, want ik kon vroeger wel tekenen… alleen dat is al zo lang geleden, dat ik het niet eens meer weet…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.