«
»

Stardash

Geplaatst op zondag 25 september 2011 | Geen reacties

Voor alle Android en iPhone gebruikers heb ik goed nieuws… afgelopen donderdag heeft Pascal weer een nieuw spel op de markt gebracht met de naam Stardash… als je vroeger een gameboy had dan herken je gelijk dat het spel maar in 4 kleuren gemaakt is… zoals ze toentertijd deden, en qua muziek en geluiden heeft hij het ook in de sfeer gehouden… een lekker ouderwets platform spel met (tot nu toe) 4 werelden, 9 levels per wereld, en als je de sleutels weet te vinden heeft elke wereld ook nog een extra bonus level…

Een nieuw spel betekent voor ons een nieuw blog toevoegen aan de site http://www.orangepixel.net/stardash en zo kan je gelijk alles volgen, tips, trucs, de media, nieuwe updates… we proberen het de gamers zo makkelijk mogelijk te maken… moet er bij zeggen dat het geen makkelijk spel is, maar als je van gamen houd, hebben we iets dat je wel even bezig kan houden… en bij deze gelijk even een video van het spel, want dan kan je gelijk een voorproefje zien…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.