«
»

Social media

Geplaatst op zondag 11 september 2011 | 24 Reacties

Vandaag me bezig gehouden met het verspreiden van mijn blog bij de social media… of te wel, als het goed is twitter ik nu weer al mijn berichten automatisch, en niet met de hand… weten mijn vrienden bij friendfeed mijn blog weer te vinden… en als die twee het weten, dan weet facebook het ook… tevens mijn profiel van blogger net veranderd, zodat daar ook weer een werkende link staat… dan was er nog het wijzigen van mijn links bij de verschillende startpagina’s… en dat heb ik zojuist ook gedaan… de TO DO LIST, wordt dan ook aardig kleiner…  en een aantal dingen zijn pas mogelijk wanneer mijn oude blogs weer online zijn… kortom het schiet al aardig op…

Tevens blijf ik nadenken over nieuwe dingen die ik wil gaan doen, aanpassen, veranderen, dingen die niet werkten bij web-log, of die niet meer mogelijk waren… want die kunnen nu opeens allemaal wel, de mogelijkheden van een eigen domein hebben, zijn werkelijk vrij groot… en de lijst met ideeën wordt dan ook steeds groter… en die lijst zorgt er weer voor dat ik voorlopig nog even bezig zal zijn… maar voor nu weet de Social Media weer waar ik ben, en zo strepen we weer wat dingen van de ene lijst af, en vullen we de andere lijst weer aan…

Reacties

24 Reacties to “Social media”

 1. Caroline
  september 11th, 2011 @ 20:07

  Fijn dat je weer wat dingen afgestreept hebt!
  Ik denk dat de mogelijkheden een soort van eindeloos zijn.
  Succes met de rest van de lijst Wink

  Liefs!

 2. Aline
  september 11th, 2011 @ 20:10

  @Caroline, de mogelijkheden zijn nu onbeperkt, dat begin ik me langzaam te beseffen, op alles wat ik wil, vraag ik vaak aan Pascal of het kan, en die zegt meestal wel ja… en als ik het zelf nog niet kan dan helpt hij mij daarmee…

 3. Timmer Vogu
  september 11th, 2011 @ 20:25

  Je blijft altijd bezig met een site die je actueel wilt houden.

 4. Aline
  september 11th, 2011 @ 20:45

  @Timmer Vogu, dat is zeker waar, maar ik ben net overgestapt naar een eigen domein… en ontdek tal van extra mogelijkheden… die ik normaal ook wel op wist te lossen, maar die nu veel simpeler kunnen… WinkHeerlijk ben gewoon het bloggen aan het herontdekken, en dat na bijna 8 jaar…

 5. Saskia
  september 11th, 2011 @ 21:35

  Hoi Aline, ik ben vreselijk niet bekend met alles wat hier staat hihi is dit nu het nieuwe bloggen van je bestaande blog of ben je heel ergens anders weer begonnen

 6. Aline
  september 11th, 2011 @ 22:12

  @Saskia, je bent nu op mijn nieuwe blog… Voortaan kan je me hier vinden…

 7. Gerda Bergsma
  september 12th, 2011 @ 09:13

  Zo, jij zit niet stil Smile Er kan weer iets afgevinkt worden.

 8. Uitwijkpost
  september 12th, 2011 @ 09:42

  Aline, ik ben op zoek naar een eenvoudig stappenplan: ‘ ‘ ‘Hoe zet ik een site onder eigen domein online?’ Met een suggestie voor een goede, goedkope provider.
  Weet jij, toevallig, iemand die dit voor mij kan maken? Ik wil het nl op Uitwijkpost zetten, gezien de verwachting dat meer mensen, die het wachten op webstreepjelog beu zijn, deze stap willen maken. Alvast bedankt!

 9. HansDeZwans
  september 12th, 2011 @ 10:46

  Hey Aline, je bent even weggeweest niet? Ik kreeg altijd een bepaalde melding van web-log.

 10. Aline
  september 12th, 2011 @ 11:50

  @Gerda nee ik heb inderdaad niet stil gezeten, en doe allerlei dingen te gelijk en door elkaar…

 11. Aline
  september 12th, 2011 @ 11:51

  @Uitwijkpost er zijn vele verschillende manieren voor, maar een eenvoudig stappenplan moet niet zo moeilijk…

 12. Aline
  september 12th, 2011 @ 11:52

  @Hans iedereen van web-log is weg, nog steeds, welkom op mijn nieuwe blog… Wink

 13. Leo
  september 12th, 2011 @ 15:32

  Als ik weer een beetje op orde ben zal ik ook maar een eigen domein huren bij WP en mijzelf onafhankelijk verklaren. Nou ja, je doet het ook om gezien en gelezen te worden natuurlijk. Dus de social media zijn al gelinkt….

 14. Elmar
  september 12th, 2011 @ 15:55

  en zo werd je ‘to do list’ weer een stukje korter! Smile
  Leuk he dat the sky nu de limit is?!
  groetjes,
  Elmar

 15. Aline
  september 12th, 2011 @ 16:40

  @Leo ik ben benieuwd, maar inderdaad social media zijn belangrijk om gevonden te worden…

 16. Aline
  september 12th, 2011 @ 16:40

  @Elmar inderdaad de sky is the limit… wel even dat, bijna alles mogelijk is, maar het werkt daar en tegen ook wel weer erg fijn…

 17. ♥ Inge ♥
  september 12th, 2011 @ 17:43

  Fijn als je “to do list” kleiner wordt, geeft weer een gevoel van voldoening!

 18. Aline
  september 12th, 2011 @ 18:02

  @Inge inderdaad is erg prettig als de lijst kleiner wordt en niet langer… Wink

 19. Kati
  september 12th, 2011 @ 20:48

  Heb sinds vandaag ook weer een weblog bij Blogspot dus ik ben ook bezig met bekendheid eraan te geven. Weet dus wat je bedoeld! Smile Het is een gedoe en eigenlijk jammer dat t moet maar het is niet anders! Wink Och ja, elk nadeel heb z’n voordeel! Grin

  xxx Kati

 20. Aline
  september 12th, 2011 @ 20:57

  @Kati je kan je verhuizing doorgeven bij: http://uitwijkpost.wordpress.com/2011/09/06/verhuisbericht dan weten mensen je weer te vinden… en ja verder is het overal weer laten weten waar je zit en waar je bent…

 21. Suske
  september 13th, 2011 @ 07:04

  verandering kan goed zijn voor het ontdekken van nieuwe dingen.
  In ieder geval blijft men op die manier bezig want rust roest in geval van bloggen meestal.

 22. Aline
  september 13th, 2011 @ 11:27

  @Suske, het is inderdaad even wennen, en een flinke stap, maar ben blij dat ik deze gezet heb, had ik al veel eerder moeten doen…

 23. Gwyn
  september 13th, 2011 @ 13:45

  Items wegstrepen is een genot, dan wordt wat je gedaan hebt weer zichtbaar in de vorm van een kleiner lijstje. Helaas in de meeste to-do’s komt er al weer snel nieuwe items bij.

 24. Aline
  september 13th, 2011 @ 14:24

  @Gwyn daar heb je helemaal gelijk in, maar wat ik in eerste instantie als to do list opschreef, was dingen herstellen die ik moest doen omdat ik van web-log naar een eigen domein ging… ik wist al dat het veel werk zou zijn… dat was ook eigenlijk wat me altijd tegen hield… maar gaande weg leer ik de voordelen, bedenk ik dingen die ik anders wil… en wil ik nu inmiddels zoveel dat ik er echt gewoon twee maanden vooruit getrokken heb… om alles met de nieuwe ideeën in te gaan plannen en aan te pakken…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.