«
»

Schilderklus 007

Geplaatst op vrijdag 30 september 2011 | 10 Reacties

Eerst maar eens een foto van hoe ik het heb achtergelaten de vorige keer… en dan bedoel ik een maand geleden, ik wilde gister gaan schilderen, maar toen was al het houtwerk zeik nat… dus heb ik ervoor gekozen gister om de categorie ons huis maar even van alle foto’s te voorzien… leek me wel zo makkelijk nu ik deze foto’s ga plaatsen…

Vanmiddag na de lunch dus even aan de slag gegaan… en begonnen met het schoonmaken van het kunststof van de goot… we zouden deze gaan vervangen, maar stellen dat nog even uit… het ging makkelijker dan ik dacht, komt waarschijnlijk omdat het een paar nachten vrij vochtig is geweest (het was wel veel groener dan op de bovenste foto te zien is)… daarna gaan schuren, afplakken, en toen kon ik aan de slag met wederom de grondverf…

De plank onder goot had ik de vorige keer donkergroen gelaten, want als je het gaat vervangen, hoeft ik het niet te schilderen dacht ik… maar ja als we het uitstellen, dan is het toch handiger om alles op te knappen… dus ben ik blij dat ik om half zeven klaar was… en heb nog even snel het tape eraf getrokken, zodat we foto’s konden maken… twee keer gronden is genoeg, dus hoop dat er nog een paar droge dagen komen, waardoor ik met de kleuren aan de slag mag…

© foto’s Aline

Reacties

10 Reacties to “Schilderklus 007”

 1. Caroline
  september 30th, 2011 @ 23:38

  Ziet er nu al een stuk beter uit!
  Zo te horen blijft het nog een paar dagen droog!

  Liefs!!

 2. Aline
  september 30th, 2011 @ 23:46

  @Caroline, dan hoop ik dat het vannacht niet al te mistig wordt, dan kan ik nog even verder, en ja het ziet er echt stukken beter uit, en mocht ik er niet meer aan toekomen, dan ben ik niet getreurd, ik weet dat het er goed in staat… Wink

 3. Albert y Mara fotolog
  oktober 1st, 2011 @ 01:38

  Het blijft de komende dagen droog in Nederland. Alleen is die mist en dauw in de avond en morgen niet fijn om te schilderen. Alvorens het houtwerk helemaal droogs, ben je al aan het begin van de middag. Wij wensen je sterkte.
  Saludos

 4. Sjoerd
  oktober 1st, 2011 @ 08:31

  Dat ziet er stukken beter uit. Maar zie ik dat nou goed, is er een stuk uitgezaagd om de deur open te laten gaan…

 5. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 08:39

  @Alberr y Mara, heb net al even buiten gekeken, het valt vandaag gelukkig mee, dus ik hoop dat de druppels snel weg zijn… Wink

 6. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 08:41

  @Sjoerd je ziet het goed, de vorige bewoners hebben inderdaad geen rekening gehouden met de deur, toen ze met de goot aan de slag gingen (maar ze hebben wel gekkere dingen gedaan)… dus als wij het gaan vervangen ben ik inderdaad van die onkunde af… maar voor nu hoop ik het nog in de juiste kleuren te mogen schilderen… maar dat zal na de middag pas het geval zijn…

 7. Saskia
  oktober 1st, 2011 @ 11:00

  Ziet er goed uit, succes ermee!

 8. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 11:05

  @Saskia dank je wel, zal vanmiddag weer verder gaan, al moet ik wel eerst een kwast gaan kopen, want die is gister afgebroken…

 9. Vonnieb
  oktober 1st, 2011 @ 11:27

  Ben benieuwd hoe het gaat worden. Het wordt vast mooi met de kleuren die jullie uitgezocht hebben Wink

 10. Aline
  oktober 1st, 2011 @ 11:46

  @VonnieB het zijn dezelfde kleuren die we aan de voorkant van het huis gekozen hebben, behalve dan dat het daar in kunststof gedaan is… maar ja lijkt me handiger alles in de twee gekozen kleuren te houden… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.