«
»

Salsa in Victorie 004

Geplaatst op woensdag 7 september 2011 | Geen reacties

De eerste woensdagavond van het nieuwe dans seizoen, na de zomer sluiting, kunnen we weer elke week genieten van het Salsa dansen bij Victorie in Alkmaar (voorheen Atlantis)… even getwijfeld of we zouden gaan, dit omdat we komende vrijdag avond ook al gaan dansen… maar aangezien het de eerste avond was, werden er ook workshops gegeven en dat wil zeggen dat het meestal iets drukker is, gelijk in het begin van de avond al… en we zijn blij dat we gegaan zijn… jeetje wat een avond, eentje waarbij ik echt geen tijd had om op adem te komen… ik was nog niet klaar met dansen of de volgende vroeg me al weer… en wederom een aantal oude bekenden terug gezien… wat is en blijf de danswereld toch klein, en wat hebben we allemaal een moeite hem los te laten… we komen vroeg of laat toch allemaal weer een keer dansen… en twee keer per maand is toch wel mijn minimale doelstelling…

Reacties

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.