«
»

Salsa in Spoorzoeker 001

Geplaatst op vrijdag 9 september 2011 | 2 Reacties

Eén van de plaatsen waar ik graag ga dansen is eetcafe de Spoorzoeker in Sint Pancras… de afgelopen maanden hadden zij een zomerstop… vanavond zou het de eerste keer zijn, ware het niet dat ze een andere boeking hadden… maar niet treurt het feest werd verschoven naar een andere locatie Grand Café Koekenbier in Alkmaar… dit keer werd ik opgehaald door Ria, en we hadden eigenlijk alles wel mee, en waren daarom behoorlijk vroeg op locatie… zodat we eerst nog even wat gedronken hebben… en zo iedereen langzaam zagen binnen druppelen… ons voordeel wij hadden vrij eenvoudig een parkeerplaats weten te vinden… en we hebben ons kostelijk vermaakt, ondanks de stroeve houten dansvloer… regelmatig op de dansvloer gestaan… en het was weer een geslaagde avond… op naar de volgende, maar dan wel in de Spoorzoeker, vanaf nu weer elke tweede vrijdag van de maand…

Reacties

2 Reacties to “Salsa in Spoorzoeker 001”

  1. Billy
    september 10th, 2011 @ 20:41

    ik vind dat dansen heel aangenaam, en zou het zelf ook wel willen leren…

  2. Aline
    september 10th, 2011 @ 20:53

    @Billy zal in België toch ook wel gedanst worden? Waarbij ze lesgeven?.. Zoek het eens op zou ik zeggen… ik vind het een hele leuke bezigheid… en goed voor mijn lijn… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.