«
»

RSS-Reader

Geplaatst op dinsdag 13 september 2011 | 14 Reacties

In de afgelopen paar weken, heb ik mijn reader in eerste instantie wat vol laten lopen… maar heb ik ook geleerd niet zonder te kunnen… alle tijdelijke blogs, en die lijst groeit met de dag (die ik keurig in de blogrol plaats) was ik gewoon vergeten in de reader te zetten… en dan blijkt dat je gelijk al van alles mist, heb je elkaar eindelijk gevonden en dan zie je nog niets… dus zondag zo slim geweest om een nieuwe map aan te maken in mijn reader, en daar de tijdelijke blogs in te plaatsen… en dat blijkt heerlijk te werken, ik zie gelijk weer waar iemand een logje aanmaakt… en kan weer als van ouds bij iedereen langs… en na twee dagen overal weer langs geweest te zijn, is mijn reader weer bijna leeg… wat werkt dat toch lekker, wat een geweldige uitvinding is zo’n rss reader toch…

Reacties

14 Reacties to “RSS-Reader”

 1. Angela
  september 13th, 2011 @ 16:25

  Zo leer ik nog eens wat!

 2. Aline
  september 13th, 2011 @ 16:32

  @Angela, ik zie alle logs die iedereen die ik wil volgen plaatst… door simpel de domeinnamen bij google reader er aan toe te voegen… in het begin vond ik het erg raar, maar ik weet eigenlijk niet meer beter… werk zo al een paar jaar, en ik vind het heerlijk…

 3. hanneke
  september 13th, 2011 @ 17:13

  en wat slim van jou om daar gebruik van te maken

 4. Aline
  september 13th, 2011 @ 17:17

  @Hanneke ik was het in eerste instantie vergeten, maar die lijst met tijdelijke blogs wordt steeds langer, zag afgelopen zondag pas het licht…

 5. Helma
  september 14th, 2011 @ 13:47

  Ik zat hier al eens te kijken hoe het hier werkt als je een nieuwe blog plaats Aline, maar daar heb ik vast overheen gelezen.

  Bij punt is het zo dat je je email inde email-alerts (rechts in een van de kolommen) kan zetten en dan krijg je bericht wanneer iemand een nieuw blog post.

  Zal hier ook eens neuzen hoe dat zit.

  groetjes, Helma

 6. Aline
  september 14th, 2011 @ 13:51

  @Helma bij mij kan je ook een email-alert krijgen, kijk maar in de rechterkolom… WinkEn de andere methode is werken in rssreader… daar hang jij bij mij ook in… Wink

 7. vlindertjuh
  september 14th, 2011 @ 17:14

  Dat is een idee Yes dat ga ik ook doen, Bedankt voor de tip Smile

 8. Aline
  september 14th, 2011 @ 17:26

  @Vlindertjuh ik volg nogal een boel blogs, en ik kan ook gewoon in mijn reader meelezen… hoeft niet eens een blog te bezoeken, maar meestal laat ik wel ergens een reactie achter, vind het een hele slimme manier van werken… al is het in begin wel even wennen… Wink

 9. Billy
  september 14th, 2011 @ 19:38

  zoals je misschien nog wel weet, gebruik ik de reader http://www.netvibes.com
  Ik vind de layout stukken beter dan die van google reader.
  Gelukkig hebben we die hé, anders moesten we nog steeds elk logje weer verkennen… Wink

 10. Aline
  september 14th, 2011 @ 19:45

  @Billy ja dat heb je al eens laten weten, ik wist het nog wel, en maakt niet uit wat je gebruikt, ze zijn gewoon heel erg handig… Wink

 11. JeeBee
  september 14th, 2011 @ 20:16

  Ik moet me daar toch maar eens in gaan verdiepen, want ik heb er voor geen meter verstand van. Ik hoor meerdere mensen hierover, dus het zal handig zijn.

 12. Aline
  september 14th, 2011 @ 21:51

  @JeeBee ik mis geen blog, en volg bijna 200 bloggers en sites… Wink Zo handig is het…

 13. Albert y Mara fotolog
  september 16th, 2011 @ 19:39

  Hola Aline, Ben jij genegen het één en ander aan mij uit te leggen in een e-mail? Zou ik heel fijn vinden, want door de migratie van weblog ben ik heel wat links kwijtgeraakt. Bij voorbaat dank en een hartelijke groet vanuit een zonnig Los Boliches aan de Costa del Sol.
  Saludos
  Mara

 14. Aline
  september 16th, 2011 @ 19:46

  @Mara natuurlijk ben ik genegen dat te doen… mijn e-mail staat niet voor niets rechts boven op dit blog onder mijn foto… Wink

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.