«
»

Nieuwe opdrachten W.o.W. en VvV

Geplaatst op donderdag 15 september 2011 | 10 Reacties

UPDATE: nieuwe opdrachten

Door de migratie van web-log zijn de W.o.W. (Write on Wednesday) en de VvV (Vijf van Vrijdag) even met vakantie gestuurd… nu krijg ik net bericht dat iemand een e-mail rond stuurt dat ik de W.o.W. niet meer zou doen… bij deze wil ik laten weten dat daar niets van waar is… ik heb niemand benaderd om het van me over te nemen… en het gerucht gaat ook dat de W.o.W. aan web-log zou hangen… maar ook dit is niet waar, mijn voorgangster had namelijk ook een eigen domein…

De W.o.W. blijft dan ook gewoon op de voor jullie vertrouwde plek, elke even week bij mij… en zal vanaf volgende week woensdag 21 september, weer van start gaan… daar ik ervan uit ga dat bijna iedereen dan weer een blog heeft om mee te kunnen doen… en daarnaast staan alle opdrachten nog immer open voor iemand die als nog mee wil doen…

De VvV was voor de migratie elke week, dit gaat voortaan eens per 14 dagen worden… en wel in de oneven weken, en zal daarom een week later dan W.o.W, op vrijdag 30 september weer verder gaan…

**** Mocht iemand nu ook een e-mail gehad hebben neem dan even contact met me op via mijn e-mail, ik zou namelijk graag een kopie van dit bericht willen hebben, hou er namelijk niet van als mensen mij naam gebruiken in een e-mail zonder dat ik ervan afweet… en ben nieuwsgierig naar de persoon die hier achter zit…

**** Of mocht je nu zelfmeelezen, en de persoon zijn die denkt de W.o.W. over te nemen, dan verzoek ik je ook even om zo netjes te zijn contact met mij op te nemen… want wil wel graag een uitleg voor deze manier van werken, want die is natuurlijk niet zo netjes… 

Reacties

10 Reacties to “Nieuwe opdrachten W.o.W. en VvV”

 1. Minoesjka
  september 15th, 2011 @ 18:13

  Wat jammer zeg, dat er mensen zijn die het blijkbaar leuk vinden om indianen verhalen rond te sturen!!
  Ik heb er geen gehad, maar had inderdaad gelezen dat WoW even met vakantie was, want dat heb jij duidelijk genoeg gecommuniceerd!!

  Ik kijk uit naar de nieuwe WoW !

 2. Aline
  september 15th, 2011 @ 18:21

  @Minoesjka het was zo ongeveer het eerste wat ik gecommuniceerd heb, toen ik weer online was, want ik weet hoe er door mensen naar uitgekeken werd… en ik wilde gelijk duidelijk hebben wat er ging gebeuren… Wink En ja erg jammer, maar hoop ze zo wel gelijk de kop in te drukken… ben ook erg nieuwsgierig naar de persoon die dit verspreid…

 3. Frans54
  september 15th, 2011 @ 19:06

  Dat vind ik een actie die absoluut niet kan. Ik hoor bij de mensen die naar nieuwe opdrachten uitkeek en heb dat steeds bij jou gedaan (direct nadat je nieuwe log in de lucht was heb ik ook de link in mijn sidebar aangepast, die bij oudere verhalen echter niet, misschien dat ik dat een keer alsnog doe als web(min)log dood blijft en die linkjes een dood spoor blijven).

  Mooi dat het woensdag weer start, komt mooi uit na mijn weekendje Brabant.

 4. Aline
  september 15th, 2011 @ 19:30

  @Frans54, zo denk ik er ook over, vind dit een vrij lage en laffe streek, en dan ook nog eens mensen een e-mail gaan sturen, zonder dat ik ergens vanaf weet… maar ben blij dat ik zelf altijd duidelijk bovenaan mijn blog de informatie heb staan over de W.o.W… en dat iedereen al op de hoogte is dat we gewoon hier verder gaan…

 5. Frans54
  september 15th, 2011 @ 19:49

  Ik heb nu even een logje geplaatst over het de laatste tijd ontbreken van korte verhalen op mijn log. Mooie aanleiding om even rond te bazuinen dat WoW en VvV toch echt hier te vinden zijn en blijven Wink

 6. Aline
  september 15th, 2011 @ 20:13

  @Frans54, dank je wel dat is een hele mooie promotie… ook voor Assyke’s opdracht, de WE-300 en de invalshoek…

 7. Ria
  september 16th, 2011 @ 17:02

  Hoi Aline ,fijn om weer voor jou W O W en VvV te kunnen gaan schrijven.Sinds eergisterenavond ben ik te vinden op:

  http://speedy31.wordpress.com
  Groetjes Ria

 8. Aline
  september 16th, 2011 @ 17:38

  @Ria heel leuk om weer wat van je te lezen, en ik kom zo gelijk even bij je kijken… zal je link erbij zetten, bij de verhuisden…

 9. Min
  september 16th, 2011 @ 21:58

  Nou ik heb je link weer opgepakt.
  En zal na mijn logvakantie wel eens kijken wat het nieuwe WOW-woord is.
  De invalshoek is trouwens Menu en Keuze.

 10. Aline
  september 16th, 2011 @ 22:19

  @Min dank je wel voor je reactie, ik was het al helemaal kwijt, je hebt nu nog twee verhalen van me te goed, want ik moest de vorige ook nog doen…

Geef een reactie

Je moet ingelogd zijn om reacties te geven.